G gamzeli07 Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2022 53 53 8 29 10 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeli07 #1 İlk şampuanlamaya kadar kalıcı doğal duran geçici saç boyası arıyorum arkadaşlar. Kaliteli olması ve doğal durması önemli önerisi olan varmı?
İlk şampuanlamaya kadar kalıcı doğal duran geçici saç boyası arıyorum arkadaşlar. Kaliteli olması ve doğal durması önemli önerisi olan varmı?
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 63 35 10 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeli07 #2 gamzeli07 .!.: İlk şampuanlamaya kadar kalıcı doğal duran geçici saç boyası arıyorum arkadaşlar. Kaliteli olması ve doğal durması önemli önerisi olan varmı? Genişletmek için tıkla... Benim bildigim sprey boyalar var ama onuda kullandigin gun aksamina yikaman gerek yoksa saclarin yapis yapis bi goruntude olur
gamzeli07 .!.: İlk şampuanlamaya kadar kalıcı doğal duran geçici saç boyası arıyorum arkadaşlar. Kaliteli olması ve doğal durması önemli önerisi olan varmı? Genişletmek için tıkla... Benim bildigim sprey boyalar var ama onuda kullandigin gun aksamina yikaman gerek yoksa saclarin yapis yapis bi goruntude olur
G gamzeli07 Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2022 53 53 8 29 11 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeli07 #3 yagmurdansonra .!.: Benim bildigim sprey boyalar var ama onuda kullandigin gun aksamina yikaman gerek yoksa saclarin yapis yapis bi goruntude olur Genişletmek için tıkla... Sen kullandınmı hiç?
yagmurdansonra .!.: Benim bildigim sprey boyalar var ama onuda kullandigin gun aksamina yikaman gerek yoksa saclarin yapis yapis bi goruntude olur Genişletmek için tıkla... Sen kullandınmı hiç?
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 63 35 12 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gamzeli07 #4 gamzeli07 .!.: Sen kullandınmı hiç? Genişletmek için tıkla... Yok ben kullanmadim arkadasim hevesini alsin diye kizina almisti onlarda gordum
gamzeli07 .!.: Sen kullandınmı hiç? Genişletmek için tıkla... Yok ben kullanmadim arkadasim hevesini alsin diye kizina almisti onlarda gordum