• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar şampuanın içine doğum kontrol hapı bilgisi olanlar???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elif2424

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
38
3
1
32
Merhaba arkadaşlar saçlarım için uzun arastırmalarımdan sonra dalin şampuanın içine doğum kontrol hapını karıştırıp kullanmaya karar verdim inşALLAH faydasını görürüm .bu uygulamayla haftada saçımı kaç defa yıkamalıyım? bu uygulamayı bıraktığımda saçım çok dökülürmü ? ve şampuanın içine kaç tane katmalıyım ? sizlerdende deneyip faydasını görenler var mı ? (şuan inanılmaz dökülüyor demir hapı kullanıyorum ince telli çok yavaş uzayan bi saçım var :( ) bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum teşekkürler herkese

Merhaba arkadaşlar saçlarım için uzun arastırmalarımdan sonra dalin şampuanın içine doğum kontrol hapını karıştırıp kullanmaya karar verdim inşALLAH faydasını görürüm .bu uygulamayla haftada saçımı kaç defa yıkamalıyım? bu uygulamayı bıraktığımda saçım çok dökülürmü ? ve şampuanın içine kaç tane katmalıyım ? sizlerdende deneyip faydasını görenler var mı ? (şuan inanılmaz dökülüyor demir hapı kullanıyorum ince telli çok yavaş uzayan bi saçım var :KK43: ) bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum teşekkürler herkese

Selam... Bende ayni dertten muzdaribim.burda kki bi uyeden bi tarif aldim ve bugun icine kattim sampuanin.. tresan isirgan otlu sampuanin icine ya da bitkisel sampuanin icine koyuluyor. Ezcaneden dermokil aldim saclarim yagli oldugu icin. Yasmin dkh bi kutu. Toz haline getirip sampuanins kat. Icine badem yagi (bende yoktu) bemiks evigen bepanthen (eczaneden) alip karistiiyorsun. Iyice calkalayip kullaniyorusun. Dikkat etmen gereken bisey var sakin ha dus alırken yikama saclarini vucudu kil olur. Basini one egip yikayacakmissin ki yuzune vs.. degmesin.bugun basliyorum hadi hayirlisi bi bu kaldi denemedigim

Selam... Bende ayni dertten muzdaribim.burda kki bi uyeden bi tarif aldim ve bugun icine kattim sampuanin.. tresan isirgan otlu sampuanin icine ya da bitkisel sampuanin icine koyuluyor. Ezcaneden dermokil aldim saclarim yagli oldugu icin. Yasmin dkh bi kutu. Toz haline getirip sampuanins kat. Icine badem yagi (bende yoktu) bemiks evigen bepanthen (eczaneden) alip karistiiyorsun. Iyice calkalayip kullaniyorusun. Dikkat etmen gereken bisey var sakin ha dus alırken yikama saclarini vucudu kil olur. Basini one egip yikayacakmissin ki yuzune vs.. degmesin.bugun basliyorum hadi hayirlisi bi bu kaldi denemedigim
ozaman kullanan biri olarak yorumlarını bekliyorum canım . ben sordum cildiye doktoruna çok kızdı hiç doğru bulmadığını söyledi o yüzden şampuanı aldım hapı aldım yapmaya cesaret edemedim bakalım sana faydası olacakmı

ozaman kullanan biri olarak yorumlarını bekliyorum canım . ben sordum cildiye doktoruna çok kızdı hiç doğru bulmadığını söyledi o yüzden şampuanı aldım hapı aldım yapmaya cesaret edemedim bakalım sana faydası olacakmı
canım ne yaptım kullandın mı faydası var mı ? memnunmusun ?

canım ne yaptım kullandın mı faydası var mı ? memnunmusun ?

ben tresan sampuanın içine 1 kutu dogum kontrol hapını ekleyerek yaklasık 6 ay kadar kullandım dökülmeyi gercekten kesiyor ama sac cıkarma konusunda bi faydasını görmedim. ve kullandıgım sürece kilo aldım hapın etkisindenmidir bilmiyorum oyuzden bıraktım kullanmayı

ben tresan sampuanın içine 1 kutu dogum kontrol hapını ekleyerek yaklasık 6 ay kadar kullandım dökülmeyi gercekten kesiyor ama sac cıkarma konusunda bi faydasını görmedim. ve kullandıgım sürece kilo aldım hapın etkisindenmidir bilmiyorum oyuzden bıraktım kullanmayı
merhb. teşekkürler yorum için anladığım kadarıyla memnun kalmadın ?

merhb. teşekkürler yorum için anladığım kadarıyla memnun kalmadın ?
dökülmeyi kesiyor o konuda baya faydasını gördüm ama oyle abartıldıgı gibi sac cıkarıyo yada tüylenme yapıyo falan diyolar öyle bi etkisi bende olmadı

merhaba dogum kontrol hapını unıversıte donemımde arkadasımla kullanmıstık sarımsak sampuaanına karıstırıp o donem havuçlu yumurtalı bakım yagıda kullanıyorduk hangısı ıse yaradı bılmıyorum ama uzatmaya faydası olmustu gurlestırmeyı hatırlayamadım

merhaba dogum kontrol hapını unıversıte donemımde arkadasımla kullanmıstık sarımsak sampuaanına karıstırıp o donem havuçlu yumurtalı bakım yagıda kullanıyorduk hangısı ıse yaradı bılmıyorum ama uzatmaya faydası olmustu gurlestırmeyı hatırlayamadım

Back
X