Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım diğer sayfada cevap yazdım ama belki bilmeyenler vardır onlarda okusunlar ben doktora danıştım doktor bunlar şampuana katılırsa değişime uğrayabilr tam tersi bi etki olabilir dedi yani saçlar dahada dökülebilirmiş o yüzden saça direk uygulanmasında fayda var 3lü ampul var bunları badem yağıyla birlikte saça kullanmak çok faydalı en başta dökülmeyi azaltıyo canlı olmasını hızlı uzamasını sağlıyo çünkü badem yağı dökülmeyi azaltıcı kırıkları onarıcı saçı güçlendirici etkisi var ampullerdede saçın ihtiyacı olan vitaminler var yani direk uygula saçına
bence katma hiç bişey şampuana sen benim dedim dediğim ampuller ve badem yağını kullan dediğim gibi çoğunluk memnun bundan yorumlardada yazıyo zaten faydasını eminim görürsün