• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şampuan ve Saç Bakım Kremi Önerileriniz Nelerdir ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Tufi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
121
25
98
İzmir
Kızlar saçlarım eski haline göre biraz yıprandı özellikle de uçları. Uçlarında kırık fazlaydı bugün biraz kestirdim. Memnun kaldığınız şampuan ve saç bakım kremlerinden önerebilecekleriniz hangisi acaba ? Bi kaç hafta sonra da saçlarımı kızıla boyatmayı düşünüyorum. Boyalı saç için de önerileriniz varsa yazabilirsiniz :)

Canım ben down under naturals'ın nude şampuan ve saç kremi kullanıyorum içeriği nedeniyle.Paraben ve sülfat içermiyor. Şampuanından memnun kaldım ama kremi orta seviyede. Bir dene istersen bitkisel bir ürün çünkü. Boyalı saça gelince de bence mutlaka saç tipine uygun bir saç maskesi kullanmalısın.

:8:selam kızlar çok aktif bir yazıcı üye değilim ama sıkı okuyucunuzum ..kuru çalı gibi sert saçlarıma 2 hafta önce çözüm buldum arkadaşım önerdi gerç ektende işe yaradı saçlarım yumuşak ve daha canlı görünüyo daha 3 kez yıkayabildim üstelik ürün loreal elseve in yeşil olan şampuanı saç kremi(kolejen nemlendirici) bide ek olarak banyodan sonra bakım kremi durulanmayan ağırlaştırmıyo hiç yok gibi (loreal elseve komple onarıcı kırmızı beyaz olan) uzun zamandır şampuan arayışındaydım valla iyimişş
şifa olsun kızlarr

:8:selam kızlar çok aktif bir yazıcı üye değilim ama sıkı okuyucunuzum ..kuru çalı gibi sert saçlarıma 2 hafta önce çözüm buldum arkadaşım önerdi gerç ektende işe yaradı saçlarım yumuşak ve daha canlı görünüyo daha 3 kez yıkayabildim üstelik ürün loreal elseve in yeşil olan şampuanı saç kremi(kolejen nemlendirici) bide ek olarak banyodan sonra bakım kremi durulanmayan ağırlaştırmıyo hiç yok gibi (loreal elseve komple onarıcı kırmızı beyaz olan) uzun zamandır şampuan arayışındaydım valla iyimişş
şifa olsun kızlarr

teşekkür ederiz :)

Saçlarıma hint kınası yapmıştım kurtulmak için bisürü yol denedim başaramadığım gibi saçlarımda mahvoldu.hani saç telinin üstü pütür pütür olur ya öyleydi ve acayip dökülüyodu.Biliyorum söyleyeceğim şampuan size komik gelecek ama ben inanılmaz faydasını gördüm.Bim'den aldığım BİOBİS diye kuru saçlar için dökülmeye karşı bitkisel şampuan.3 yıkamada saçlarım pamuk gibi oldu.Fiyatıda 5.90tlydi muadillerinin yarısı.Saç dökülmemdede yarı yarıya bir azalma var.Ben bu şampuanı yengemde gördüm bide gülmüştüm dalga geçmiştim al bi dene dedi valla çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Tabi herkesin saç yapısı farklıdır belki sizde aynı etkiyi göstermez bu konudada zan altına girmek istemem hanımlar inşallah faydasını görürsünüz..

benim saçlarım yağlıdır normalde ama hergn yıkamaktan kurudu takır takır. Gliss'in turuncu şampuan ve sıvı saç kremi kullanıyorum. 19 tane bişey içeren olanı!

Bir de down under's ın normalde nude şampuanını hiç sevmedim çok kuruttu ama kahverengi argan yağlı serumu var. banyodan sonra ıslak saça sürüp bırakabiliyorsunuz
hafif yani. ama ben bunu sürüyorum uçlarına sabah yıkıyorum. baya yumuşattı saçlarımı çok iyi oldu.

Back