Şampuan önerisi

sophiea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
603
357
303
Kızlar sülfat paraben silikon vb zararlı maddeleri içermeyen saçı nemlendiren ve dökmeyen memnun olduğunuz şampuan markaları var mı?bilinçsiz şampuan kullanımından sanırım saçlarım hem dökülüyor hem de uçları sert ve kuru.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bioxin in sizin için uygun olacak bir şampuanı. Ben çok memnunum. Yıllardır kullanıyorum. Hemde sağlıklı içerikli güzel yapıyor saçı.

Saçlarınıza bir süre ısıl işlem uygulamayın, içten beslenmek çok önemli onu atlamayın ve ayda bir yağ terapileriyle bakım yapın. Şampuanı pek önemsemiyorum ama saydıklarım konusunda çok dikkat ediyorum.

Bioxin in sizin için uygun olacak bir şampuanı. Ben çok memnunum. Yıllardır kullanıyorum. Hemde sağlıklı içerikli güzel yapıyor saçı.
Çok teşekkür ederim.Bu saydığım maddeler yok dimi içeriğinde yada başka herhangi bir zararlı kimyasal?

Evet bilindik markaların hemen hemen hepsinde paraben silikon var ama tek etken bu değil sular fazlasıyla kireçli mesela direkt etki ediyor. Hava kirliliği, iklim dengesinin bozukluğu filan bunlar başlı başına etkileyen şeyler.. Dediğim gibi içten beslenmek en önemlisi bol su, sebze, hatta ekstra vitamin alıyorum.

Yves rocher in şampuanlarını deneyin ben bu güne kadar saçıma ne kullanmışım böyle diyeceksiniz

Yves rocher in şampuanlarını deneyin ben bu güne kadar saçıma ne kullanmışım böyle diyeceksiniz
Hangisini önerirsiniz peki?saçlarımı nemlendirmek istiyorum yani kuru görüntüden kurtarır mı yves rocher?araştırdım johnsons baby şampuana sanırım iyi demişler ama yani zararlı kimyasal içermiyor diye.

Ben yıpranmış saçlar için olanı kullanıyorum saçlarım kıvırcık ve kurudur bana çok iyi geliyor eskisi kadar kuru değil ve kıvırcıkları düzeldi

Saçın yapısına göre değişir ben bioblas dökülmeye karşı olanı kullanıyorum bende işe yarıyor. Ayrıca da saç maskesi kullanıyorum yumuşak ve parlak olması için

Saçın yapısına göre değişir ben bioblas dökülmeye karşı olanı kullanıyorum bende işe yarıyor. Ayrıca da saç maskesi kullanıyorum yumuşak ve parlak olması için
Market şampuanlarından dolayı saçımda sorun yaşıyorum o yüzden Ne denemeliyim bilemedim açıkçası.yazdıklarım ve daha bir sürü kimyasal bu sorunlara neden oluyormış da dökülme kuruluk vs. nemlendiren ve temiz içerikli bir şampuan olursa sanırım işe yarayacak teşekkürler öneriniz için.

Remos natural katı şampuan deneyebilirsiniz içeriği temiz ve gayet başarılı, ben memnunum.

Baktım dediğiniz şampuana ama faydasını gören de çok göremeyen de saç tipine göre değişir tabii bu her ürün için geçerli.Teşekkürler.

Teşekkür ederim dökülme yapmıyor değil mi?saçı nemlendiriyor mu peki yumuşak oluyor mu saçlarınız?
Yumuşacık oluyor krem vs kullanmıyorum. Her ürün herkeste farklı etki edebiliyor, her insan ayrı bir dünya. Deneyimleyince iyi geleni buluyor insan

Revox

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…