• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan değiştirmek

Sugoii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
38
0
86
33
Diğer
Kimileri şampuan değiştirmek kepek yapar diyor, kimileri sık sık değiştirmeli diyor.
Anlamadım ki napmalı ?

Bir de hangi şampuanlardan memnunsunuz? Benim saçlarım yağlı biraz . Head&shoulders kullanıyorum ama , turplu sudan sonra saçlarım iyice birbirine girdi, şekil de almamaya başladı. Tırsmıyorum desem yalan olur. Ama uzamasını da istiyorum. Ne yapacağım ? :(

canim bu konuda herkes bisey söylüyor gercekten ama kuzanim kuaför ve ona sordugumda aksine 6 ayda bir degistirmen gerekiyor dedi...
bende john frieda kullaniyorum,cok olmadi baslayali ama saclarim cok parlamaya basladilar.yagli saclar icinde var bildigim kadariyla.
bence sen uclarindan biraz aldir ki saclar beslenmeye baslasin
sonrada esasli bi sampuan ve bakim kürleri kullan
birde cabuk uzamasini istiyorsan yikayip,durulanmayan kürü kullandiktan sonra saclarini ör...
buda cabuk uzatiyo,benim bir senede tam belime geldi saclari o kadar yipranmis olmasina ragmen

benimde saçlarım yağlı ve ince telli..şu anda prozinc ve konazol dönüşümlü kullanıyorum 3.güne kadar yağlanma olmuyor hacimli ve dolgun görünüyor eskiye nazaran..tüm şampuanları denemiş biri olarak bundan sonra bunları kullancam..

benim de saçımın arkasında kepek türü bişey oluştu nasıl giderebilirim şampuanların çoğunu denedim ama hiç bi işe yaramıyo

haftada 1 gün farklı kullanmak gerekiyor diye duymuştum ben. mesela saçlarınız çabuk yağlanıyor ama sürekli yağlı saç için şampuan kullandığınızda da saç diplerinizde kepek oluşuyorsa haftada 3-4 kere yıkıyorsanız 1 kere kepek için, 3 kere yağlı saçlar için olanı kullanabilirsiniz.

Back