How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuan bozulur mu?

kurtcobain

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
59
0
286
Ankara
geçen sene saçlarım dökülüyor diye bioblas diye bi şampuan varya ondan almıştım daha sonra bi süre kullanmadım.zaten saçımda dokulmüyordu çok o bakımdan bi süre durdu o ve 1 yıl kadar geçti üzerinden.şimdi tekrar kullanabilir miyim acaba?yau kısacası şampuan bozulur mu?

geçen sene saçlarım dökülüyor diye bioblas diye bi şampuan varya ondan almıştım daha sonra bi süre kullanmadım.zaten saçımda dokulmüyordu çok o bakımdan bi süre durdu o ve 1 yıl kadar geçti üzerinden.şimdi tekrar kullanabilir miyim acaba?yau kısacası şampuan bozulur mu?

Son kullanma tarihi vardır üzerinde. O süreyi geçmediyse bozulmamıştır bence.yerimseniben

zaten şampuanlar açık oluyor özel bir ambalajla kapalı değilki yani şampuanı ilk açan biz olmuyoruz o yüzden raflardaki şampuanların hepsi bozuk olmuyormu?

Arkadaşım aynen ben de senin gibi yaptım bugün yine açtım baktım şampuan sıcaktan su gibi olmuş acaba bozulmuş mudur:(

Back