- 26 Eylül 2009
- 837
- 179
- 39
çok tatlı olmuş canım ya emeğine sağlık
teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlı olmuş canım ya emeğine sağlık
süper olmuş,emeğine,eline sağlık..
çok hoş olmuş emeğinize sağlık.. bu 3 katlı peçetelerden oluyo sanırım değilmi??
teşekkür ederim..evet peçeteyi açıyorsun hiç kesme işlemi falan yapmıyorsun katlıyorsun,ortasından bağladıktan sonra sadece 2 ucunu kesip katlarını açıyorsun.
teşekkür ederim canımbirkaç dal ekleyemedim çünkü söylediğin gibi sığmadı
çook teşekkürler
teşekkürler sizede,beğendiğinize sevindim
tatlım ,3katlı peçeteler var ya bildiğimiz cep mendilleri onları parmak kalınlığında katlayı ortadan bağladım sonra sivri yada oval bir şekilde kestim iki ucunu ve katlarını açtım peçetenin hepsi buCanım inanılır gibi değil heralde ama benim kafa halaa basmadı!
Peçete açık haldeyken katladığını söylüyorsun...ozamanda koskoca bişey oluyor(aslında hiçbişey olmadı da..)üstelik açılacak katı falan da olmuyor...hadi önce peçete 4e katlıyken açacak katı vardı ve boyutu normaldi...gerçi yinede ben,top gibi buruşturulmuş peçete yumagına benzetmiştim!
Canım sen bir daha tarif edermisin...ama kafasız birinin anlıyacağı cinsten.
teşekkür ederim canımValla bravo süper olmuş. Çok beğendim
sevdim mesajını canım teşekkür ederim:79:konuyu gördüm bu peçeli dedim ve yanılmadım merakla ve hayranlıkla izliyorum gerçekten çok oluştucusun ...ellerine sağlık
saol canım ne mutlu banaHarika olmus,ellerine saglik canim.Bizlere de guzel fikir oldu,tesekkurler...
çok teşekkür ederim canım mutlu oldumpeceli55 süpersin ne kadar güzel şeyler yapıyosun bayıldım..
Eki Görüntüle 254476 Eki Görüntüle 254478 uzun yıllardır bir kenarda duran yeşil renkli şampanya şişesini iple sardım,sonra bahçeden topladığım dalları yıkadım içene yerleştirdim,dallarada peçeteden kesip yaptığım çiçekleri yapıştırdım.Ben çok beğendim ya siz ?
teşekkürler beni izlemeye devam edin:80: yeni projelerle çok iddalı oldu :97:Şişeler, kutular... Çok yaratıcısın, ayrıca çalışmaların da çok şık gerçekten. Özellikle duvar süsüne bayıldım. Yeni gönderilerin için gözüm bu sayfalarda olacak
gerçekten harika olmuş :) eline sağlık