- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
Beni uyandirma diger kizlari uyandirkimi uyandırmayacam kız anlamadımgünaydın bu arada
Yaa ben uyurum saniyodum bende uyuyamiyomusum bugun anladimahahahben uyansam artık ölsem de uyuyamam
Her zamanki gibi huysuz sabaha kadar fon makinesi acikti sesiyle uyuyor :) keske benimkide anasina cekseymis :)ay eşim yanlışıkla uyandırsın bir daha kattiyen uyuyamıyorum uyku gelmiyoriyiler canım :) uyuyorlar onlar analarına çekmişler. senin bebiş nasıl?
Gaz sancisi olan bebeklere fon makinasi elektrik supurgesi aspirator sesi iyi geliyor anne karninda duyduklari sese benziyormus enteresan demifön makinesi ne alaka kız
Kahvaltı hazırlamadan mi gitti puuhh onageldi gitti bile
Haa o zaman öyleyse normal ruh hali annesiTV izliyor mu
Benm oğlan gece çok terlior üzerinde bastirmiyorum evin içide 22 dereceyi geçmez nie öyle oluor anlamadım gitti ya
Ben ilk gelen kahvaltı hazırlıcklar denedm mi dundenn hii demedmm mi niye yan cizdn neden nedenKizlaaar gunaydin kalkin artik sabah oldu ben kalktiysam bu saatte lutfen kimse uyumasiiin kiskanirimm
Günaydın canmm normalmyms yani bu durum..bizimki de öyle hatta tahlil yaptrdık bişi çıkmadı dr. bazı bebekler olur böyle dedi
ya duymuştum tabi ki şimdi olayı pek çözemedim uykumu alamayıncaFon makinesi olayını hiç mi duymadn bide anne olacak
Tabi gaz sancısı olmaynca bilmen sennisankralicesi bende çok uyuttm oyle
KizBen ilk gelen kahvaltı hazırlıcklar denedm mi dundenn hii demedmm mi niye yan cizdn neden neden
Sen nie uykunu alamadin koca gobusluya duymuştum tabi ki şimdi olayı pek çözemedim uykumu alamayınca