Saç Uzatma Yöntemleri Sam hzl uzasn, yumuasn, parlasn, kolay ekil alsn,krlmasn diyenler buraya

slm kızlar bende bu yazyıyı arıyodum buldum nihayet :)) ben bi kere yaptım..aynı ölçüde koymaya çalıştım hepsinden.elma sirkesi koymadım ama yoktu çünkü...ilk başta sürerken çok saç geldi..tamam bazısına göre abartı değil ama benim dökülmediği için fazla geldi bana...neyse sürdüm bekledim yıkadım..yıkarken de az döküldü...ama sonuç güzzeldi..tekrar denemedim.çünkü sarımsak yağı aşırı kokuyodu..herkes sordu hatta ne bu koku die evde kaydirigubbakcemile3 kimsenin olmadığı bi zamanda yapmam lazım ...

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım ama bu siteyi bir kaç aydır takip ediyordum. Benim saçlarım katlı katlıydı ve kuaförüm üst katlarını çok kısa tutmuştu. (Saçlarım düz ve ince telli). Saçım için uyguladığım maskeyi sizlerle paylaşmak istedim.
Lavanta yağı, badem yağı, zeytin yağı, çam terebentin yağı, ceviz yağı, evigen ampülü karıştırıp haftada 3 kez saçıma sürüyorum. Bu yağı sürdüğüm günler saçımı önce Sebamed şampuanla, sonra Bioblas şampuanla yıkıyorum. Artık saçlarımın boyu eşit ve daha uzun. Her gören saçların ne kadar uzamış diyor.
Şimdi Mecitefendi Saç Uzatma Losyonunu aldım. Bir haftadır kullanıyorum. Saçlarım yumuşak ve parlak.

eşin mi..bilmiyorumkismile ama proflinde öğrenci ve bekar olduğun yazıyor...CADIARZU

Sarımsak yağını koymadan deniyim bakalım sarımsağı sampuanıma koydum zaten Yapmak zor iş değil bence sür kafanı sar otur pc basına :)) zor iş değil walla. Teşekkürler paylaşımın için.:1hug:

gerçekten çok işe yaradı saçlarım yumuşacık ve parlıyor ama kimse bu parıltıyı yakından göremiyor önceden uyarıyım acayip derecede sarımsak kokuyorum hatta sarımsak oldum sanırım yıkamadan önce kimse 5 metreden fazla yakınıma yaklasamadı gecer umuduyla yıkadım ama oda çare olmadı bisürü kere şampuanladım ama hala sarımsak gibiyim 1gün oldu hala gecmedi kokum siz siz olun sarımsak yağını dökmeyin karışıma

canım bence sinemaki otu al kaynat içine badem yağı koy banyodan önce saçlarına sür kızının 3 saat fln beklesin inanılmaz uzatyormuş saçı denenmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…