Saç Uzatma Yöntemleri Sam hzl uzasn, yumuasn, parlasn, kolay ekil alsn,krlmasn diyenler buraya

Bnde aynı bakım yağını kullanıyorum 3 günde bir.sürüorum başımı öne eğiyorum masajla saçıma yediriyorum ardından. bi havluyu sıcak suda yakıyıp saçımı sarıorum,havlu soğuyunca aynı işlemi 4 defa daha tekrar ediyorum yağı iyice emsin diye.2 saat saçımda bekletiyorum,ve sonra içine bir tatlı kaşığı bal katılmış bitkisel şampuanımla ykıyorum,15 günde saçlarım 1 cm uzadı ve inanılmas yumuşadı.2 hafta önce kızıl olan saçlarımırın rengini açtırdım ve haliyle çok yıprandı.bu bakım kendine getrdi.sizde deneyin kesinlikle tavsiye ediyorum!

ben bakımı saçımı sürdükten sonra önce bi naylonla sarıyorum sonrada bi tülbentle sıkıca bağlıyorum bölece kokusunu duymuyorum

kzılarr pirinç suuy ne oluor:S:S napıcaz ve nasıl uygulıcazz biri anlatblr mi lütfen??saçlarımı yıkarken kremde kullanıorum uçlara sürerek son yıkamadn sonraa..cveapp bkliorumm

canım pirinç suyu hani pilav yaparken pirinç i yıkıyoruz ya o yıkadığımız ilk suyu alıyoruz saçını şampuanlayıp duruladıktan sonra bunu saçına dök bi 5 dk beklet sonrasında saçını kremle

ama o su tuzlu olmuyor mu. tuzlu tuzlu mu yapılıyor yani?

arkadaşlar bira saçlara çok iyi geliyor haberiniz olsun
ilk duyduğumda ben de inanmamıştım ama düşük alkollü bi birayı bi gün kapağı açık beklettim sonra suyla karıştırıp saçıma sürdüm... bikaç saat bekleyip yıkadım çok güzel oldu saçlarım
bugün de menekşe yağı aldım saçı yumuşatıp dökülmesini önlüyomuş, görücez =)

bunlar süpermiş yaa valla sarımsak kokusuna bıle dayanırım sacım için...okuldakı arkadasların saclarına bakıyorum ınanılmaz parlak ve gür fön çekınce kırıklar bıle yok oluyo inşallah bu karısım ii gelir paylasım için teşekkürler cnm:1hug::1hug:a.s.

önceden benim saçlarım çok berbattı mat ve kırıktı sürekli ama şimdi parlak ve kırılmıyo artık herkes benim saçıma hayran kalıyo ve farklılığı söylüyolar bana çok mutlu oluyorum
:teytey::teytey:

Benım sacım o kadar kötü diil kuaförüme cila attırdım saclarım parlıo sağlıklı görünüo ama doğallık her zaman ii...sıra bizde o zaman yuppiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım saça parlaklık veriyo saçın sağlıklı görünmesini sağlıo özellikle saçı boyayınca sürüo kuaförler saçın mat görünmemesi içinmiş süper oluyoyerimsenibenyerimseniben

biranın ii geldiğini yazmışsın ama ne yönden ii geldiğinide yazarsan seviniriz canıma.s.a.s.

hehehe saç tariflerime yenilerini ekledim ve mutlu oldum :) hemen denicem yağları alınca umarım anlattığınız sonucu alırım

bende geçen aktara gittim badem yağı ve hint yağı almak için. baktım rafda şişeler var. saç bakım yağı(özel) yazıyodu üstüne. dedim alayım bide bunu deneyeyim. saçımı hem uzattı, hem parlattı yumuşattı ve saçımda kırık namına bişey kalmadı. gerçi kırıklarımı yeni aldırmıştım ama düzleştirdiğim halde kırılma olmadı tekrardan.
neyse üzerinde içindekiler yazıyo. ama miktarları yazmıyo. belki aktara gösterirseniz hazırlar size. ben şurup şişesi kadar olanını aldım 10 tl ye.
içindekiler;

susam yağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı, üzüm çekirdeği yağı, çam esansı, ceviz yağı, ısırgan yağı, yılan yağı, hint yağı, ardıç yağı ve defne yağı.

Kızlar saçların parlaması, kolay şekil alması için sizlere bebe yağını öneriyorum. Saçınızı yıkayıp havluyla kuruladıktan sonra uçlarına sıkın. Tavsiyem light bebe yağı alın ( fısfıslı kutuda alın uygulaması kolay olsun.) Çünkü normal olanlar çok yağlı. Haliyle yağ yani. Ama light olanlar hemen emiliyor hiç yağlı hissi vermiyor. Benim saçlarım kuru 4 aydır falan her banyodan sonra uyguluyorum çok memnunum. Öyleki boyalı saçlarıma rağmen saç kremi bile kullanmıyorum artık. Çok yumuşak ve çabuk taranıyor artık saçlarım, kırılmıyor da.

demetcim mrb cnm benim bir sorum olacak belki bilirsin şimdi ben 2 günde bir turplu su uyguluyorum saçlarıma ve çok memnunum birde muskatlı bir tarif var onuda denicem inanılmaz iyi geliyormuş saça sonra birde zencefilli su var onuda saçları yıkadıktan sonra durulama suyu olarak döküp çıkıyormussun senin yazdıgın yag bakımınıda uygulucam pirinç suyunuda ama şimdi ben hangisini uygulayım die şaşırdımkaydirigubbakcemile3 hergün birini uygulasam acaba fazlamı gelir saçlarıma yani birden bire kaldırırmıki saçlarım bu bakımı yada 1 gün durup diger gün sıraylamı uygulasam bir bilginiz varmı arkadaşlar hepinize soruyum

canım birden yüklenme istersen 1 gün arayla yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…