Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salvolin değil de başka bir markanın kremini (elleza)kullanmıştım.
Bir ara sıkıntıdan garip bir şekilde sivilcelenen,mor mor yer eden
lekeler %70 azaldı bu kremle
sonra yaptığım özel karışımlarla da %100 geçti bebek poposu gibi oldum.
ben de 10 gündür salvolin kullanıyorum. aslında elicina alcaktım ama eczacı bunu tavsiye etti. cildim karma ve sivilceye meyilli biraz. şimdilik gördüğüm etkilerini söyleyeyim:
* yumuşacık yapıyor nemlendiriyor ama asla parlamıyor oldukça mat ve hızlı emiliyor
* sivilce lekelerinin rengini açıyor, yeni çıkan sivilceniz varsa (ki ben regl olduğum için vardı hem yüzümde hem vücudumda) hemen söndürüyor
* çok güzel kokuyo böyle saf krem kokusu gibi
* ekonomik kullanıyosun
* yeni sivilceye neden olmuyor
dezavantajı:
* makyaj yapabiliyosun kuruduktan sonra ama başka bi krem losyon vs süremiyosun cildine.
ben 79a aldım ama açık söyliyim çekinerek aldım şimdilik memnunum çok şükür inşallah sonradan bozulmaz. eğer ters bi şeyini görürsem hemen söylerim valla burda :lepi:
hee bu arada önceden kullandığım md formulations'tan avene'e, la roche'tan vichy'e, loreal'den ddf'ye, neutrogena'dan dr.murad'a, ann yvette'den exfoliac'a kadar (ki zaten kullanmadık marka bırakmamışım) en en memnun kaldığım ürün bu oldu. ayrıca roaccutane, acnelyse, aksil 5, sivex, benzamycin, fucidin, tretin dahil bütüüüün ilaçları da uzuun uzuun kullandım yine en iyisi bu salvolin. Allah Allah şaşırtıcı yaw CADIARZU
tebrikler diyorum hihoyyyt