Cilt Bakımı Ürünleri salvolin salyangoz kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cilek.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
2
0
yüzümde sivilce lekeleri var. salvolin salyangoz kreminin reklamlarını görüyorum acaba kullanan varmı? memnun kalan ya da şikayeti olan? yazarsa sevinirim ona göre almayı düsünüyorum. bi de farklı markalarda fiyat farkı fazla neden acaba?

canım ben de gittiğim güzellik salonunda gördüm güneşten hafif çil oldu geçen yaz onun için sordum geçirir mi diye, kadın birsürü şey saydı sivilce lekesini bırak doğum lekesini bile geçirir geçirmezse gel kafama at dedi ama ben bunu satıcı taktiği olarak gördüm o yüzden güvenip almadım, 45 liraydı benim gördüğüm. bir de bu kremi kullanırken kesinlikle makyaj yapmamak lazımmış cilde, pudra fondoten kapatıcı vs.. eğer geçirseydi insanlar peelinge onca para dökmezlerdi diye düşünüyorum ama ben CADIARZU

ben daha yeni duydum ama sanırım yeni bi ürün 79 tl gözüküyo sitesinde eczanelerde satılmıyo mu acaba illa internetten mi almak lazım? peeling içinde pek garanti vermiyolar çok acıyomus işlemden sonra incelme kızarıklık oluyomus diye duydum.

kuruduktan sonra cildinde makyajını yapabiliomussun öle yazıo sitesinde .kullananlardan bilgi almak istiyorum kızlar yağlı cilde kullanılabilr mi?

slmlar..arkadaşlar ben bu salvolini 1 aydır kullanıyorum çok hoşuma gitti..2.kutuyu eczacıma ısmarladım.ama bundan önce salyangoz kreminin daha ucuz markasını kullandım içerik nasılsa aynı diye malesef aynı şey olmadıgını gördüm kesinlikle salvolin diyorum..

bende salvolin kullanıyorum hakikaten diğer salyangoz kremleriyle alaksı yok çok güzel.ben internetten 65 liraya aldım kampanya yapmışlar.güzel ürün gayet menunum.

elicina kullanan varmı salvolinden memnun olanlar ne gibi etkisini gördüler

benımde evde salyangoz kremım var adı salvolın sanırım beyaz bı krem cam kap da. bende leke filan yok ben sadece nemlendırıcı olarak kullanıyorum ve memnunum eczaneden 80 tl ye aldım

Salvolin değil de başka bir markanın kremini (elleza)kullanmıştım.

Bir ara sıkıntıdan garip bir şekilde sivilcelenen,mor mor yer eden

lekeler %70 azaldı bu kremle

sonra yaptığım özel karışımlarla da %100 geçti bebek poposu gibi oldum.

ben de 10 gündür salvolin kullanıyorum. aslında elicina alcaktım ama eczacı bunu tavsiye etti. cildim karma ve sivilceye meyilli biraz. şimdilik gördüğüm etkilerini söyleyeyim:
* yumuşacık yapıyor nemlendiriyor ama asla parlamıyor oldukça mat ve hızlı emiliyor
* sivilce lekelerinin rengini açıyor, yeni çıkan sivilceniz varsa (ki ben regl olduğum için vardı hem yüzümde hem vücudumda) hemen söndürüyor
* çok güzel kokuyo böyle saf krem kokusu gibi
* ekonomik kullanıyosun
* yeni sivilceye neden olmuyor

dezavantajı:
* makyaj yapabiliyosun kuruduktan sonra ama başka bi krem losyon vs süremiyosun cildine.

ben 79a aldım ama açık söyliyim çekinerek aldım şimdilik memnunum çok şükür inşallah sonradan bozulmaz. eğer ters bi şeyini görürsem hemen söylerim valla burda :lepi:

hee bu arada önceden kullandığım md formulations'tan avene'e, la roche'tan vichy'e, loreal'den ddf'ye, neutrogena'dan dr.murad'a, ann yvette'den exfoliac'a kadar (ki zaten kullanmadık marka bırakmamışım) en en memnun kaldığım ürün bu oldu. ayrıca roaccutane, acnelyse, aksil 5, sivex, benzamycin, fucidin, tretin dahil bütüüüün ilaçları da uzuun uzuun kullandım yine en iyisi bu salvolin. Allah Allah şaşırtıcı yaw CADIARZU
tebrikler diyorum hihoyyyt

Valla okadar da abartılacak bişeyi yok bende de salvolin var pek umutla almıştım. Yüze sürünce tam tersi baya parlıyor yağ gibi değil ama parlıyor ben enbasit lekeme sürüyorum nerdeyse 2aydır ama pek bi değişiklik yok .Sadece cildini sürdükten sonra yumuşacık yapıyor.

arkadaslar şu linke bakın
elicina salyangoz kremi - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

ve ürün
Elicina Salyangoz Kremi, #24430959 Gittigidiyor.com
bu adreste satılıyor
cok olumlu cevaplar alanlar var

bende dün salvolin kremi aldım,rotafarmanın ürünlerine güvendiğim için tercih ettim bu kremi.öncelikle kremin kokusu harika.benim yüzümde kozmetik allerjisi olmuştu ve ne yapsam geçmeyen kırmızı izler var yüzümde.kremi iki kere sürdüm,sanki izler biraz söner gibi oldu.kutuyu bitireceğim bakalım ne olacak,ayrıca kızlar kremin dokusu da harika,öyle yağlı yapış yapış olmuyor yüzünüz,çok hafif ve kolay emilen bi formülü var,şimdilik benim gözlemleirm böyle. :emir_bebek:

ürünü düzenli olarak sabah akşam temiz cilde uyguladım,şimdilik gözle görülür bi düzelme yok.ayrıca kremi bol sürdüğümden midir nedir,yüzümün bi kaç yerinde sivilce çıktı.o yüzden ilk defa bu sabah kremi sürmedim.bu kutuyu bitireceğim bakalım ne olacak.başka kullanan yok mu kızlar?

Salvolin değil de başka bir markanın kremini (elleza)kullanmıştım.

Bir ara sıkıntıdan garip bir şekilde sivilcelenen,mor mor yer eden

lekeler %70 azaldı bu kremle

sonra yaptığım özel karışımlarla da %100 geçti bebek poposu gibi oldum.

ygmurseli özel karışımların neydi bizimlede paylaşır mısın??

ben de 10 gündür salvolin kullanıyorum. aslında elicina alcaktım ama eczacı bunu tavsiye etti. cildim karma ve sivilceye meyilli biraz. şimdilik gördüğüm etkilerini söyleyeyim:
* yumuşacık yapıyor nemlendiriyor ama asla parlamıyor oldukça mat ve hızlı emiliyor
* sivilce lekelerinin rengini açıyor, yeni çıkan sivilceniz varsa (ki ben regl olduğum için vardı hem yüzümde hem vücudumda) hemen söndürüyor
* çok güzel kokuyo böyle saf krem kokusu gibi
* ekonomik kullanıyosun
* yeni sivilceye neden olmuyor

dezavantajı:
* makyaj yapabiliyosun kuruduktan sonra ama başka bi krem losyon vs süremiyosun cildine.

ben 79a aldım ama açık söyliyim çekinerek aldım şimdilik memnunum çok şükür inşallah sonradan bozulmaz. eğer ters bi şeyini görürsem hemen söylerim valla burda :lepi:

hee bu arada önceden kullandığım md formulations'tan avene'e, la roche'tan vichy'e, loreal'den ddf'ye, neutrogena'dan dr.murad'a, ann yvette'den exfoliac'a kadar (ki zaten kullanmadık marka bırakmamışım) en en memnun kaldığım ürün bu oldu. ayrıca roaccutane, acnelyse, aksil 5, sivex, benzamycin, fucidin, tretin dahil bütüüüün ilaçları da uzuun uzuun kullandım yine en iyisi bu salvolin. Allah Allah şaşırtıcı yaw CADIARZU
tebrikler diyorum hihoyyyt

ben bıraktım salvolini, bi müddet sonra sivilce yapmaya başladı. ilk günlerde gerçekten çok etkiliydi ama zaman içinde işe yaramaz bişey olup çıktı. md formulations'a talimiz yine

bende de sivilce yaptı ben bunu kremi bol kullanmama bağladım,yüzümü sabunla yıkayıp çok az sürüyorum kremden artık,eskiden sabah akşam sürüyordum şimdi sadece akşam sürüyorum.etkisi iki ayda ortaya çıkar falan diyorlar biraz sabredeceğim bakalım.dün buradaki bi tarife göre çilek yağını seyreltip sürdüm gözeneklerime sabaha kadar dört beş sivilcemsi kızarıklık oluşmuş,şaştım artık ne yapacağımı.hem bu loreal nivea gibi kıytırık kozmetikler yüzünden böyle oldu benim cildim,önceden süperdi.aman kızlar bu kıytırık marker ürünlerini kullanmayın.özellikle daha gençlere söylüyorum çünkü doğru ürün bilinci zamanla oluşuyor o zamanda toparlayamıyorsun bi türlü cildi.

Elicina'nın yeni kremi Elicina Plus Türkiye'ye geldi. ekstra salyangoz özütü ve nemlendiricilerle geliştirilmiş. internetten bulabilirsiniz.

X