Salonun Düzeni...

Hangi Oturma Oda Düzeni En iyi Secim Kizlar?

• 1.

OY: 2 5,9%
  • 2.

OY: 30 88,2%
  • 3.

OY: 1 2,9%
  • 4.

OY: 0 0,0%
  • 5.

OY: 0 0,0%
  • 6.

OY: 1 2,9%

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .

Cok isterim hemen bi arayim konuyu

Yaptim cnm bolede cok guzel duruyor bence..

Eki Görüntüle 1523775

Oldumuki cnm
Evet cnm bu sekilde dedigim:) suan icin en mantiklisi bu gibi cnm hem balkonu kullanabilmek hem gun ışığını kesmemis olursunuz hemde camin onunde cay kahve keyfi yaparsiniz:) ama teklileri 4.resimdeki gibi koyarsaniz daha ii durur yanlamasina ortayda bi sehpa :) yinede siz bilirsnz tabi :)

Evet onuda dusunduk cnm bakalm artk hangisi iyi durucak bu fikirlerden

bizim 3+1 ama biz salonda oturyoruz tvde orada zaten duvara monte tv üniteside sade olunca sıkıntı olmaz

8 bence :) 2. planı görür görmez berjerler burda olmalı demiştim. aşağıya ine ine bu düzeni aradım. ve 8 :)

Benim fikrim 2. düzen.. Masayı camın önüne koymanız odanın aydınlığını keser. Camın önünce oturup dışarıyı izleyerek bir kahve keyfi yapamazsınız. Arada bir de olsa o masada yemek yiyeceğiniz zaman boydan boya yemek taşıyacaksınız bunun dökmesi saçması var.

Benim 8 deki gibi aynı, çok güzel oluyor öyle ben seviyorum. Üçlü koltuk orda yemek bölümüyle oturma bölümünü ayırıyor bi nebze iki farklı alan yaratıyor. Bence 8 deki gibi deneyin bi :)

Bence kesinlikle 2 ya da 8. düzen. Masa kapının hemen yanında olmalı bence.yemek servisi kolay ve hızlı olur.

Sagolun kizlar bende ya 2 yada 8deki gibi yapacagim odayi deneyecegim kizlar sagol bu arada destekleriniz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…