- 29 Mayıs 2012
- 1.269
- 121
Son yerlesimde o berjer en sagda kalan cok uzak kaliyor.yani ikinci duzen olmazsa siz sonucta daha iyi biliyorsunuz evin seklini.onu yapin yani en uyani
Tsk ederm guzel yorumlar icin fikir iyice netlesmeye basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son yerlesimde o berjer en sagda kalan cok uzak kaliyor.yani ikinci duzen olmazsa siz sonucta daha iyi biliyorsunuz evin seklini.onu yapin yani en uyani
Bizim
bizim salon da o boyutlarda o yüzden ben iki tane tekli değil bir tane tekli koltuk aldım. Siz de tek tekli koltuk ile ortamı genişletebilirsiniz. Bence salonda tv ünitesi olması çok daha şık ve modern bir görüntü oluşturuyor. Örnek foto demişsin benim konum var evim diye, orada salon fotosu da var bakmak istersen.
Evet cnm bu sekilde dedigim:) suan icin en mantiklisi bu gibi cnm hem balkonu kullanabilmek hem gun ışığını kesmemis olursunuz hemde camin onunde cay kahve keyfi yaparsiniz:) ama teklileri 4.resimdeki gibi koyarsaniz daha ii durur yanlamasina ortayda bi sehpa :) yinede siz bilirsnz tabi :)
Evet cnm bu sekilde dedigim:) suan icin en mantiklisi bu gibi cnm hem balkonu kullanabilmek hem gun ışığını kesmemis olursunuz hemde camin onunde cay kahve keyfi yaparsiniz:) ama teklileri 4.resimdeki gibi koyarsaniz daha ii durur yanlamasina ortayda bi sehpa :) yinede siz bilirsnz tabi :)
canımcım sen ne yaptın kırlentleri senin salonu da merak ediyoruzEvet onuda dusunduk cnm bakalm artk hangisi iyi durucak bu fikirlerden
Salonunuzun resmini gorme sansin var mi acaba canim?
sanirim cogu kisi kullaniyor bole ama ben simdiye kadar denk gelmedim genelde salon oturma odasi ayri oldugu icin yemek odasi kalabalik yapmio tvyyle birlikte
Annem bayilir kose koltuklarina ama hem esya hem ev almak cok zor kalan esyalarla yapilmasi lazim malesef
canımcım sen ne yaptın kırlentleri senin salonu da merak ediyoruz
tez zamanda yetiş inş. :)Koltugumun renginde henuz bulamadim cnm ortu bulunca diktircem hem ayni kumas hem ayni renk kirletler mor ve bi baska renk daha kaycam cnm cok seye kosturmaktan yetisemiorum
tez zamanda yetiş inş. :)
Selam Kizlar..
Allah izin verirse Annem Daire alicak kendine..
Oturma odasini Salon gibi kullanicak cunku ev 2+1 olucak kizlar..
simdi mutfaksiz birtane bulduk begendik onu almayi dusunuyoruz ama oturma odasini nasil yerlestiririz bilemedik sizlere sormak istiyorum..
Ben Bunu begenmistim bakalim siz ne diceksiniz
1. Düzen:
Eki Görüntüle 1522689
2. Düzen:
Eki Görüntüle 1522690
3. Düzen:
Eki Görüntüle 1522691
4. Düzen:
Eki Görüntüle 1522692
5. Düzen:
Eki Görüntüle 1522693
6. Düzen:
Eki Görüntüle 1522694
Kizlar hangisi daha uygun kullanim icin sizce ben 1inci duzeni begendim..
Kizlar sonradan aklima bir duzen daha geldi onu ankete koyamadim onu buraya ekliorum onu begenenler yorumlara yazsin yeter kizlar
7. Düzen :
Eki Görüntüle 1523567
8. Düzen :
Eki Görüntüle 1523779