Salonumuza şömine yaptık :)

barerse

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
254
3
318
İzmir
Kızlar benim evim çok küçük, salonum da öyle, üstüne üstlük rahmetli müteahhitimiz kendine yaptığı dükkanlarından birisine mutfak eklemek için bizim salondan çalmış, küçücük salonu iyice küçültmüş, saçma sapan bir çıkıntı var salonumda...neyse ben de monotonluğu sevmeyen bir insan olarak evimde ara sıra küçük değişiklikler yapmayı severim ama evimde bir iğneyi bile kaldırıp başka bir yere koyacak yer yok, bütün eşyaları ölçtük kağıt üzerinde yerleştirdik de öyle taşındık eve... o derece yani...bekarken canım sıkıldıkça koltukların, dolapların yerlerini değiştirirdim...bu yüzden ben de başka türlü değişiklikler yapıyorum, örneğin banyomun dolaplarını folyoyla kapladım ( o da "banyo dekorasyonu" bölümünde, bir bakıverin nasıl olmuş... :)) tvnin arkasındaki duvarı da eşimle birlikte üç boyutlu taş görünümlü duvar kağıdı ile kapladık, kalan az bir parçayı da salonumdaki çıkıntının olduğu yere ikeadan ince bir raf almıştım, onun üstüne yapıştırdık, pek hoş olmadı, benim de aklıma buraya dekoratif bir şömine görünümü vermek geldi, 100 tl civarında bir masraf yaparak burayı şömineye çevirdik, tabii burada eşimin el becerisinin de önemi çok büyük, şimdi o saçma sapan çıkıntı şömine çıkıntısı gibi duruyor, üstelik salonuma da ayrı bir hava kattı...

işte bunlar da salonumun önceki ve sonraki halleri...

$1-DSCF2044.webp $2-Fotoğraf0195.webp

$3-Fotoğraf0194.webp $4-fotoğraf2.webp

çoookkk beğendim, malzemeler çok kaliteli duruyor. markaları ne biz de salonda bir kolon var oraya yapıştırmak istiyoruzz.

harika olmuş çok orjinal..kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi...:)
ama en garibime giden şu ki ev sahibi maşallah nasıl bi akılla yapmış bunu, dükkandan kazanmak için evi mahvetmiş...hakkaten çok saçma bi çıkıntı yaa.. sinir olmayacak gibi değil...

yapı malzemeleri satan marketlerde stropiyer denilen hazır bir malzeme var kenardaki beyaz çerçevesi ondan, arada mermer görünümlü folyo var, ortadaki siyah olan koyu renkli cam onun arkasında siyah folyo var sanki şöminenin içi çukurmuş hissi veriyor söylemesen kimse anlamaz, çok ucuza mal oldu ama görenler gerçek şömineden farkı yok diyor...

yapan arkadaşlar resimleri paylaşırsa sevinirim güle güle kullanın kızlar! :)))

harika olmuş odanın havasına da çok uymuş..odanın geri kalan dekorasyonu da çok güzel yeteneklisin anlaşılan bu konuda.. :) güle güle kullan.. :)

Beğendiğinize sevindim kızlar!.. biliyor musunuz aslında ben hep iç mimar olmak istemiştim ama olamadım o yüzden de bu sevdamı kendi evimle uğrasarak tatmin etmeye çalışıyorum, evimi gelen herkes cok begeniyor, kucuk ama hersey yerli yerinde ve cok kullanisli yapmışsınız diyorlar... Zaten yakında evimin tamamını da paylaşıcam sizlerle...

Buluşlara bayılırım..
Harika olmuş..
:46:

Beğendiğinize sevindim kızlar!.. biliyor musunuz aslında ben hep iç mimar olmak istemiştim ama olamadım o yüzden de bu sevdamı kendi evimle uğrasarak tatmin etmeye çalışıyorum, evimi gelen herkes cok begeniyor, kucuk ama hersey yerli yerinde ve cok kullanisli yapmışsınız diyorlar... Zaten yakında evimin tamamını da paylaşıcam sizlerle...

valla şömine orijinal olmuş o mataryallerden yapmak şahane olmuş pahalı olmamış pahalıya herkes birşekilde mal eder ama sizinkini becermek önemli olan...Eşinide tebrik etmek lazım sana eşlik edipte bu şık şömineyi ortaya çıkarttığınız için.

Bu ne yaaa
süpeeer bişey olmuş,
ellerinize sağlık ve tabi ki bir de fikrinize :)

çok sıcak bir salon olmuş.çok begendim.bu taş kaplamalara bayılıyorum yaa...
Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.
gerçi birkaç ay olmuş ama ben yinede yorum yapmadan duramadım...

Gerçekten müthiş güzel olmuş.

Hemen kalkıp bir tane de ben yapayım evimize istedim.

Ve iyi ki rahmetli müteahhitiniz dükkan yüzünden sizin salondan çalmış diyesim geldi.

Tabi ki işin şakası bu, eminim daha büyük olsaydı da siz böyle güzel buluşlarınızla oralara da kendinizden bir farklılık katardınız diye düşünüyorm.

Elinize sağlık, daha ne denir ki...

Back
X