Kızlar benim evim çok küçük, salonum da öyle, üstüne üstlük rahmetli müteahhitimiz kendine yaptığı dükkanlarından birisine mutfak eklemek için bizim salondan çalmış, küçücük salonu iyice küçültmüş, saçma sapan bir çıkıntı var salonumda...neyse ben de monotonluğu sevmeyen bir insan olarak evimde ara sıra küçük değişiklikler yapmayı severim ama evimde bir iğneyi bile kaldırıp başka bir yere koyacak yer yok, bütün eşyaları ölçtük kağıt üzerinde yerleştirdik de öyle taşındık eve... o derece yani...bekarken canım sıkıldıkça koltukların, dolapların yerlerini değiştirirdim...bu yüzden ben de başka türlü değişiklikler yapıyorum, örneğin banyomun dolaplarını folyoyla kapladım ( o da "banyo dekorasyonu" bölümünde, bir bakıverin nasıl olmuş... :)) tvnin arkasındaki duvarı da eşimle birlikte üç boyutlu taş görünümlü duvar kağıdı ile kapladık, kalan az bir parçayı da salonumdaki çıkıntının olduğu yere ikeadan ince bir raf almıştım, onun üstüne yapıştırdık, pek hoş olmadı, benim de aklıma buraya dekoratif bir şömine görünümü vermek geldi, 100 tl civarında bir masraf yaparak burayı şömineye çevirdik, tabii burada eşimin el becerisinin de önemi çok büyük, şimdi o saçma sapan çıkıntı şömine çıkıntısı gibi duruyor, üstelik salonuma da ayrı bir hava kattı...
işte bunlar da salonumun önceki ve sonraki halleri...

işte bunlar da salonumun önceki ve sonraki halleri...