salonumun resimleri..

Biraz objeleri azalt, dedigin gibi resimleri de asarsin, bi de fiskosa daha mini bir ortu koyarsin.. tv unitesinin uzun etkisini azaltmak icin yaninda kalan duvarlara belki kontrast bir renkte birkac raf yaptirabilirsin, kitap koyulabilir..

Biraz objeleri azalt, dedigin gibi resimleri de asarsin, bi de fiskosa daha mini bir ortu koyarsin.. tv unitesinin uzun etkisini azaltmak icin yaninda kalan duvarlara belki kontrast bir renkte birkac raf yaptirabilirsin, kitap koyulabilir..

evet kesınlıkle objelerı azaltmalıyım
raf yapmaktan zıyade tv unıtesını kestırmeyı düşünüyorum ilk uzun rafın üstünden??
nasıl olur sence?

salon mobilyaların cok hoş..benim salonuma benzettim..zevklerimiz aynı olsa gerek çünkü benimde salonum toprak tonları oturma odam mor ve gri tonları :1::1::1: salonunun dizaydınıda benimkine cok benziyorr sadece ben berjerleri masanın önüne koydumm 3 lü koltuguda pencerenın onune koydum..seninkinin tam simetriği gerçi senin masanın önündeki sanırım ikili koltuk pencerinin önünde nasıl durur bilmiyorum denemek lazımm, diğerlerine arkadaşlara katılıyorum salonun biraz sadeleşmesi lazmm süs eşyalrını biraz azaltarak fon perdelerinide üstekileri çıkartak daha hoş sade bir ortam ypabilrsinn

Back
X