salonumun resimleri..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.432
3.147
373
merhaba bayanlarrr
salonumun bikaç resmını eklemek ıstedım
yorumlarınıza açıgım
bir başak burcu olarak toprak tonlarından vazgeçemıyorum salomuda görmek istedigim renklerde döşemek istedim
bakalım begenecekmısınız:)

bu eve taşınalı 3 ay oldu çok küçük degişiklikler yapsamda hala şekli bu:)

Eklentiler

• $23022013481.webp
    $23022013481.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 229
  • $23022013482.webp
    $23022013482.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 209
  • $23022013483.webp
    $23022013483.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 213
  • $23022013484.webp
    $23022013484.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 197
  • $23022013485.webp
    $23022013485.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 211
  • $23022013487.webp
    $23022013487.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 203
  • $23022013489.webp
    $23022013489.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 203
  • $23022013490.webp
    $23022013490.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 206
güle güle otur canım koltuklarının rengini beğendim çok güzell:16:

Evinize ilk yorum benden gelsin çok zevkli güle güle oturun.Ev dekorasyonunda bende toprak renklerini çok severim.

çok güzel çok beğendim ,tam benim tarzım ,bazıları için klasik kalsada benim içinde toprak tonları vazgeçilmez ,güle güle oturun ..

teşekkur ederım hanımlar yorumlar için..

yenı gelın evi içn fazla klasık oldugunu soyleyenlerde oldu,çok koyuya kaçtıgımıda
ama dekorasyon işi zevk işi işte vazgeçemedım topraktan..
bide mor takıntım var onuda oturma odamda uyguladım:)

katılıyorum sana cnm zevk işi bende salonumda moru kullandım resimleri var :) iyi günlerde kullan sağlıkla huzurla

Merhaba canım
Öncelikle mobilyaların, halın cok hoş yerleştirmende uyumlu olmuş cok beğendim, perdeye takıldı gözüm sadece o koyu renk perde olmamıs sanki..
Genel olarak salonun cok güzel iyi günlerde mutlulukla oturun inşallah canım.. (:

slm..bende başak burcuyum

resmen salonun salonumla aynı..

ben beğendim yani güle güle oturun...:)

gayet hoşş bir bir salon herşey uyum içinde, sağlık ve mutlulukla oturun inşallah

sevgiler

renk tonlamaları çok güzel ,dizaynda çok hoş duruyor ama salona sanki büyük gibi mobilyalar.Perdelere benimde gözüm takıldı..güle güle oturun inşallah:nazar:

Merhaba canım
Öncelikle mobilyaların, halın cok hoş yerleştirmende uyumlu olmuş cok beğendim, perdeye takıldı gözüm sadece o koyu renk perde olmamıs sanki..
Genel olarak salonun cok güzel iyi günlerde mutlulukla oturun inşallah canım.. (:

tesekkur ederımm güzel dilerklerınız için
daha oncekı perde fonum baya koyu bi tondu acı kahve,biraz renklerle oynayayım dedım bu cıktı ortaya
teşhirden degil karteladan begenıp yaptırdım ama tesekkur ederım..perde en kolay degişcek şey :)

slm..bende başak burcuyum

resmen salonun salonumla aynı..

ben beğendim yani güle güle oturun...:)

saol ben uçuk pembe beyaz ıkılısı diye düşünürken böyle bişey çıktı ortaya:)
kesinlikle burçla alakalı

oturma odası içinde kırmızı sıyah yapacaktım güya kesındı ama morr beyaz oldu
bazen zevkler gerçekten istem dışı şekıllenıyo
allah herkese yuvasında huzur versin inşallah..

Çok begendım cok zevklı secımler olmus mutlulukla oturun =)

çok hoş çok begendım tamda benım tarzımı yansıtıo ama kırılmassanız keşke o fon perdenın yukarıdakı parçalarını takmasaydınız daha bı guzel olucaktı bence ama tabı begenmıssenız zevk meselesı sonucta.oturma odanızın resımlerınıde beklıorum ben ama:26:moru nasıl kullandınız bende yenı tasınıcam oturma odamı renklı ıstıyorum belkı bır fıkır olur banada.

güle güle oturun renkleri ve koltuklarınızı çok beğendim.
ama tv ünitesini çok yüksek buldum. benimkide bu tarz ama:)

Genel olarak çok hoş ama sadece perdenin üst tarafındaki fonları beğenmiyorum. Güle güle oturun bu arada yükselenm başak :) toprak renklerini bende çok severim.

öncelikle güle güle oturun :) insanın kendi evini üstelik de yeni evlendiyse döşemesi çok ama çok zevkli..

ama yapıcı eleştiri de yapmadan da geçemicem :)

koltuklar ve mobilyalar çok modern ve sade bence çok hoş..

perdeler bence de fazla abartılı olmuş, üst kısımları kesinlikle çıkarılmalı..

yapay çiçekler fazlasıyla kullanılmış ve bir obje yoğunluğu da var salonda..

konsolun aynası zaten küçük, önüne koyduğunuz çerçevelerle dağınık bir görüntü olmuş, belki dekorasyona uygun çerçeveler alınıp resimlerin bir kısmı duvara asılabilir..

fiskos masa beni geçmişe götürdü :) aslında sevdiğim bir objedir ama sanki örtüler abartılı ..

heykel figürler daha çok dış mekan veya balkon vs gibi yerlerde daha hoş duruyor.. ev içinde olmamış gibi geldi..

kısacası biraz sadeleşmeye ihtiyacı var salonun.. birde o siyah yastıklar (berjerdekiler) çok ilgi çekiyor..

Son düzenleme:
öncelikle güle güle oturun :) insanın kendi evini üstelik de yeni evlendiyse döşemesi çok ama çok zevkli..

ama yapıcı eleştiri de yapmadan da geçemicem :)

koltuklar ve mobilyalar çok modern ve sade bence çok hoş..

perdeler bence de fazla abartılı olmuş, üst kısımları kesinlikle çıkarılmalı..

yapay çiçekler fazlasıyla kullanılmış ve bir obje yoğunluğu da var salonda..

konsolun aynası zaten küçük, önüne koyduğunuz çerçevelerle dağınık bir görüntü olmuş, belki dekorasyona uygun çerçeveler alınıp resimlerin bir kısmı duvara asılabilir..

fiskos masa beni geçmişe götürdü :) aslında sevdiğim bir objedir ama sanki örtüler abartılı ..

heykel figürler daha çok dış mekan veya balkon vs gibi yerlerde daha hoş duruyor.. ev içinde olmamış gibi geldi..

cok dogru tespitlerın olmus canım saol
ozellıkle konsol üstündekı o resımlerı nezamandır asıcam biyere ama fırsat olmadı
uzun vazodakı yapay çiçeklerımı sevıyorum aslında onun dısında heykel ve içindekı küçük çiçekler var
onları kaldırsam fiskosuda kaldırsam(ki fiskos benıde hep geçmişe götürür klasık bı salonun olmazsa olmazı dıye düşündüm:)ozaman orda nasıl bi düzenleme yapıcam
cünkü resımde nekadar bellı bılmıyorum ama cam önü berjer fiskos kısmı baya geniş aslında sadece 2 berjerle cok bos duruyo fikir bana fikirr:))
bide obje konusunda haklısın bazen ıcık cıcık benımde gözümü yoruyo..

bide bi arkadaş söylemişti tv üniten cok uzun diye,daha önce kirada oldugum ev amerıkan mutfaktı bende mutfakla salonu ayırmak adına bunu yaptırdım daha kısaydı boyunu uzattım yanı ve arkasına 2 raf caktırıp hem salonda tv ünitesi hemde mutfakta 2 raf olarak kullanmıstım ondan uzun.yoksa ölçüsü biraz absürd duruyo farkındayım:)

Çok güzel güle güle kullanın hepsini.
Gözüme takılan sadece tv ünitesindeki örtüler,acaba olmasa daha mı iyi dururdu? :44:
Tabi önemli olan senin beğenmen.
:16:

gayet güzel....... bende mobilya da beyazdan vazgeçemiyorum mesela :1::1: insanın içine sinmesi en güzeli kesinlikle her daim mutlulukla oturun:16::16:

Back
X