• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonumun dekorasyonu için fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eflalim merhaba,

Birkaç gündür bir türlü vakit ayıramadım buraya, gelen gidenimiz çok bu ara..
Şimdii..
Benim fikrim:
madem moru bu kadar çok seviyorsun..
-eğer imkanın varsa, koltukların rengini gri ile değiştirebilirsin, imkanın yoksa koltukların aynen kalsın. Pembe,lila falan da seviyormuşsun, gri koltuk bu renkleri de kaldırır..
-koltukların üzerine yeşil, mor renklerde kırlentler yerleştirebilirsin
-halı sadece mor seçebilirsin, ille krem rengi kullanmana gerek yok, desenli ya da desensiz, ikisini de kaldırır senin mobilyalar..
-masa, sehpa, tv ünitesi kahverengi yerine hepsini beyaz alabilirsin, hem mora çok yakışır:31:
-son olarak aksesuarlar...mavi, mor, yeşil, sarı renkte sehpa üzerine cam objeler çok şık durabilir..

şimdiden güle güle kullan canım..huzur içinde..

Çok teşekkür ederim beyazı çok istiyordum umarım değişimde geç kalmamışızdır sandayleri krem deri demiştim onlarda mı beyaz olsun,koltuklarım alınalı iki hafta oldu değiştiremem:) zaten renginide ben yaptırmıştım:) çok teşekkür ederim yardımın için istediğim gibi sonuçlanırsa resmini koyucam.Birde tv ünitesini eşim sırf beyaz istemez masayıda istemezdi de ben bunu almayı kabul edince oda nasyı beyaz kabul etti bunu alsak çok sırıtır mı?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim beyazı çok istiyordum umarım değişimde geç kalmamışızdır sandayleri krem deri demiştim onlarda mı beyaz olsun,koltuklarım alınalı iki hafta oldu değiştiremem:) zaten renginide ben yaptırmıştım:) çok teşekkür ederim yardımın için istediğim gibi sonuçlanırsa resmini koyucam.Birde tv ünitesini eşim sırf beyaz istemez masayıda istemezdi de ben bunu almayı kabul edince oda nasyı beyaz kabul etti bunu alsak çok sırıtır mı?

rica ederim, elimizden gelen yardımı yapıyoruz birbirimize burada :34:
koltukları değiştirmek mümkün değilse o zaman sandaleyeler de krem kalsın, koltuklara uyum sağlasın..
tv ünitesine gelince..madem eşin bunu istiyor, nasılsa kapakları beyaz, yine de masayla uyum sağlar..
aslına bakarsan ben tüm mobilyaların takım olmasına karşıyım, klasikle moderni bile karıştırabilirim, ama işte herkesin fikri aynı olmadığı için fazla yorum yapmıyorum bu konuda:-)
bence beyaz bir masa ile bu tv ünitesi çok ta zıt olmaz..
evet bitsin fotoğraflarını bekliyoruz :34:
dilerim gönlüne göre olur herşey..

rica ederim, elimizden gelen yardımı yapıyoruz birbirimize burada :34:
koltukları değiştirmek mümkün değilse o zaman sandaleyeler de krem kalsın, koltuklara uyum sağlasın..
tv ünitesine gelince..madem eşin bunu istiyor, nasılsa kapakları beyaz, yine de masayla uyum sağlar..
aslına bakarsan ben tüm mobilyaların takım olmasına karşıyım, klasikle moderni bile karıştırabilirim, ama işte herkesin fikri aynı olmadığı için fazla yorum yapmıyorum bu konuda:-)
bence beyaz bir masa ile bu tv ünitesi çok ta zıt olmaz..
evet bitsin fotoğraflarını bekliyoruz :34:
dilerim gönlüne göre olur herşey..

İstediğin yorumu yapabilirsin sonuçta ben soruyorum:) eşime kalsa oda takım olmasın ne olacak ki diyor benimde kafam öyle karıştıki yok halıya uydur yok koltuğa uydur sürekli bir şeyler uydurmak zorunda kaldım fenalık geldi açıkcası:) bakalım masanın durumuna göre netleşicek durum yardımın için teşekkür ederim tekrar

Ben de yazdım buraya ama tavsiye az geldi. Koltuklarımı kaplatmayı düşünüyorum. 3'lüleri gri, berjerleri mor yaptırmak istiyorum. yine mor kırlentlerle uyum sağlamak üzere. Tv ünitem, masam beyaz. Halı ve perde de ne öneriirsiniz, grimi, mor mu, yoksa ikiisnin de için de olduğu bir perde mi; bu arada tül de beyaz sakkalı perde... şimdiden teşeküürler

canım bence halını değiştirmelisin kırlentlerini değiştirince halınla uyumlu yaparsan ewin canlanır halın şuan çok soluk kalmış

canım bence halını değiştirmelisin kırlentlerini değiştirince halınla uyumlu yaparsan ewin canlanır halın şuan çok soluk kalmış

Teşekkür ederim kırlentlerimi mor pempe yaptım fon perdesi olarak şimdilik ip perde kullandım mor halı ve perde ilerde değişebilir.

tatlım bence oda çok güzel.
perdenide değiştirmişsin zaten
ileride halınıda değiştirirsen çok daha güzel olur ve tamamlanır
bence şu tarz bir halı uyabilir.
Pierre Cardin Bianco 3753a - Neo-Klasik Halılar - Pierre Cardin Halı - Marka Ev - Online Halı | Halı Modelleri | Halı Desenleri

Salonumun son hali ilk sayfada

aksesuarsız bir eve tahammül edemıyorum.bu yüzden bomboş basıt duruyor odanız..

Teşekkür ederim zaten yavaş yavaş tamamlıyorum fkiir verilsin diye koydum resimleri yeni konu açtım son haliyle ilgili ama yinede aksesuara boğmayı düşünmüyorum sadeliği seviyorum.

Back
X