Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar mrb, salonuma 3'lü gri iki koltuk ve morlu tek berjer alacağım. Canlılık katmak için sizce, duvarı gri duvar kağııd yapıp mor objeler kullansam nasıl olur? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.. Bu arada gri parlak fon perde düşünüyorum...
Arkadaşlar mrb, salonuma 3'lü gri iki koltuk ve morlu tek berjer alacağım. Canlılık katmak için sizce, duvarı gri duvar kağııd yapıp mor objeler kullansam nasıl olur? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.. Bu arada gri parlak fon perde düşünüyorum...
canım hala konuya bakıyor musun bilmiyorum ama yazayım dedim :)
dekorasyonun püf noktası ana renkler büyük nesnelerde iken, küçük nesnelerde yardımcı desenler olmasıdır..
yni koltukların griyse, koltukların küçük dekoratif yastıkları olmalı. illa takıma ait olmak zorunda değiller pek çok tekstil ürünü satan yerde dekoratif yastık reyoları var. bu gri koltuklara küçük çiçek desenleri olan küçük yatay yastıklar çok hoş durur. bu çiçeklerde, fuşya, altın sarısı, sıcak tarçın rengi ve lila renkleri hoş durur.
bu renklerden bir ikisini barındıran yastıkların olmalı yani.
asıl nokta fon perdeler. perdeler büyük koltukların değil de küçük dekoratif yastıkların renginde olursa salonunda boğucu ve sıkıcı olmayan canlı bi uyum yakalamış olursun.
yani fonların açık lila, altın sarısı, veya yukarda saydıklarımdan biri olmalı. artık yastıklarına ne uygularsan ondan yani. :)
mor berjere de bi yastık kullanmalısın mutlaka. o da salondan koptuk bi canlı renk olmalı. fıstık yeşili mesela.