salonumla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var(resimli)

Koltuklarının çok koyu kahve olmasından ve birazda çekyat tarzı olmasından dolayı çok fazla fikir gelmedi aklıma ama. İşe fon perdelerinden ve kırlentlerden başlayabilirsin.

Sehpanın üzerine hareketli bir örtü örtüp turkuaz Büyüklü küçüklü mumlar koyabilirsiniz. Ama fonlarınızda ve kırlentlerinizde kullanacağınız turkuazın tonunuda iyi seçmelisiniz bence çok koyu bi turkuaz dahada boğabilir.

Tabi bunlar benim nacizane fikrim.

Bende evimle ilgili fotoğraflar yükledim konularıma bakabilirsiniz. Mesela benim fonlarım sizin odanıza çok koyu kaçar bence.

Değişimdn sonraki fotoğraflarınızıda görmek isterim.

canım merhaba oncelikle esyaların kullanıslı ve guzel bence halıyı kesinlikle degistirme cunku o koltuklarının krem(yada beyaz net degil) kısımları ile butunluk saglıyor hele turkuaz fln yapma cok sacma olur.eger turkuaz bir dekorasyon dusunuyorsan(benim evim oyle) bence fonları tek ren turkuaz yapmak yerine kahve desenli olsun tek turkuaz sırıtır biraz cunku turkuaz bi dekarasyonda biraz daha kanepe tarzı gruplar yerine daha salas veya berjer tarzı gruplar kullanılıyor.senin takımın daha agır bir grup gibi.bence senin gozunde en cok bulunduracagın nokta koltukların krem kısımları ve beyaz almayı dusundugun yemek takımın. o nedenle bence yastıklarında bi kısmını krem yada beyaz yaptır 3.renk uyumunu orda yakala.umarım yardımcı olabilmişimdir

buarada tulundede kahve desenler mi var yanlışmı goruyorum?ayrıca fonu kahve desenli yerine pileli fon yaptırıp on 2 pilesini kahve kullan oylede hoş olur yada hali hazırdaki fon persenin onune bir kac pile turkuaz eklettirebilirsin tabi iyi bir terzi yapmalı bu işi. tabiki turkuaz objeler ki en onemlisi buyuk bi tablo ile tamamlarsın

Son düzenleme:
Back
X