Salonuma yeni renk...

deniz...

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
315
2
118
42
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim salonum krem ve kahve tonları hakim koltuklarım tamamı deri krem, mobilyam venge halım kahve krem artık sıkıldım kahve tonunu istemiyorum kreme uygun ne renk öneririsiniz kızım uyuyunca resim eklemeye çalışcam şimdiden teşekkürlera.s.

kese kağıdı veya fildişi benim evim fildişi açık krem gibi boyle koltuklarımda senin gibi kahve tonlarında uyuyor ama kese kağıdıda güzel olur netten rengine bakabilirsin

Mobilyaların yaşam ünitesi şeklindemi? Yoksa yemek odasımı? Altın sarısı objelerle biraz farklılık katabilirsin, koltukların açık kremse, koyu kahveli, altın sarılı kırlentlerle değişiklik olabilir, perden de fon varsa belirli yerlerine boncuk dikebilirsin bu gibi şeyler..

ImageShack® - Image Hosting
bu siteden yükleyebilirisn cnm
bowse yazan yeri tıkla resmini bul seç
sonra start uploadı tıkla
ykleme işlemi bittikten sonra karşına 2 link gelecek baştakini direk link yazar zaten onu kopyala
ve bize msesaj yazdığın yere yapıştır
bir iki kelime yaz oldu bitti
kolay gelsin cnm

ImageShack® - Image Hosting
bu siteden yükleyebilirisn cnm
bowse yazan yeri tıkla resmini bul seç
sonra start uploadı tıkla
ykleme işlemi bittikten sonra karşına 2 link gelecek baştakini direk link yazar zaten onu kopyala
ve bize msesaj yazdığın yere yapıştır
bir iki kelime yaz oldu bitti
kolay gelsin cnm

çok teşekkıürler canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bencede aksesuarlarda değişikliler yapabilirsin..halını daha renkli alsaydın duvarlarıda ona uydur diyecektim..ama o da kahve krem..bordür yapabilirsin duvarlara ya da yeni moda sticerlardan..tek duvara yaparsın odan hareketlenir aynı tonlardada aksesuarlar alabilirsin..tülüne perdene değişik süsler var onlardan alabilirsin..

aaa birde ikeada var değişik şekillerde aynalar çeşit çeşit bir duvarada onlardan olabilir ama iyi planla ben böyle odayı tam olarak görmeden yazdığım için kötü durmasın sonra..

bencede aksesuarlarda değişikliler yapabilirsin..halını daha renkli alsaydın duvarlarıda ona uydur diyecektim..ama o da kahve krem..bordür yapabilirsin duvarlara ya da yeni moda sticerlardan..tek duvara yaparsın odan hareketlenir aynı tonlardada aksesuarlar alabilirsin..tülüne perdene değişik süsler var onlardan alabilirsin..

yok canım halım siyahlı 4 metrekaresi aldık onu iade ettik 6 metre karesini gönderecekler

deniz özel mesajına bak o sitede duvarlarla ilgili güzel şeyler var yasak olduğu için buraya yazamadım..

ben olsam turkuaz yada yeşil gibi bi rengi yastık, perde , mum, vazo , tablo , perde gibi detaylarda kullanırdım. halımı da yine o tonlarda seçerdim.ancak o şekilde canlandırıp renklendirirdim.ama sen halını siyahlı almışsın. ona bişey düşünemedim cnm ya...

Denizciğim senin sıkıntının aynısı bende de vardıkaydirigubbakcemile3

Koltuklarımız hemen hemen aynı salonum kahve ve kremdi bu renksizlikten çok bunalmıştım.
salonuma renk istiyordum koltuklarımı ve yemek odamı değiştiremeyeceğime göre bazı ilaveler yapmalıydım.
Kırmızıyı çok severim krem ve kahve tonlarına da en çok bunun yakışacağını düşündüm.

Kahve krem tonlarında olan halımı tek renk kırmızı halıyla değiştirdim.Perdelerimi de koltuklarıma uyum sağlasın diye kırmızı ve krem yaptırdım.
Sağa sola da bir kaç kırmızı aksesuar koydum salonum yenilendi.Şimdi soğuk soluk görüntüden eser kalmadı canımhihoyyyt Tavsiye ederim...

İstersen resim de koyarım...

Back
X