• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonuma uyar mı?Akıl verin lütfen!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bence eğer tv ünitesi alınmadıysa ahşap sandalye ve büfe çok daha hoş kesinlikle ahşap ortama bir sıcaklık katmış tv yi büfenin üzerie duvara da monte ettirebilirsin bence o şeklide de hoş olabilir tv ünitesi almadan ve dediğin gibi çiçekli fonlarla ve kırlentlerle çok cici çok sıcak bir ortam olur dediğin gibi country havasını da yakalamış olursun canım.

Beyaz ile açık gri uyar mı?
Modern tarzda 2,5'lu ve tekli Kanepe beğendim,ikisini de beyaz istiyordum ama tekli de beyaz kalmamış,sadece açık gri var.Netten araştırdığım kadar uyar gibi denilmiş ama yine sizlerden fikir alayım dedim.Kanepe beyaz olup tekli açık gri olur mu?

Beyaz ile açık gri uyar mı?
Modern tarzda 2,5'lu ve tekli Kanepe beğendim,ikisini de beyaz istiyordum ama tekli de beyaz kalmamış,sadece açık gri var.Netten araştırdığım kadar uyar gibi denilmiş ama yine sizlerden fikir alayım dedim.Kanepe beyaz olup tekli açık gri olur mu?

Uyar tabi neden uymasın, hatta farklı renklerden oluşan takım, tek renk takımlara göre daha da şık duruyor bence. :34:

Son düzenleme:
Mobilya konusunu fazla açılmadan düşük bütçeyle hallettim.Şimdi perdelere karar veremiyorum.Salonda 3 metrelik sabit bir cam ve 2 metrelik balkon kapısı var. Vual,desensiz,düz, ütü istemeyen tül düşünüyorum.Beyaz veya kırık beyaza baktım.Kanepe,koltuk,masa ve sandalyeler, tv ünitesi beyaz.Büyük ihtimal kırık beyaz bunların yanında kirli gibi görünebileceği için tam beyaz daha iyi durur gibime geliyor.Yanına fon falan istemiyorum.Duvarın yapısından dolayı rustik model olacak.Krom rengi boru.Odalara da zebra düşünüyorum.Ama aklıma takıldı acaba salona da mı zebra yapsam diye?Yada odalara da mı tül yapsam?Kafam karıştı.Bu arada camlarda panjur var.Onun stor gerekmiyor.
Mobilyalarım resimdekilerden oldu.Kırlentlerle falan hareketlendirmeyi düşünüyorum.Modern bir ev oluyor.

Yardım edin bana kızlar...

Eklentiler

• $pe174052.webp
    $pe174052.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $pe257946.webp
    $pe257946.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $pe283062.webp
    $pe283062.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $gilbert-chair-white-chrome-plated__17965_PE102538_S4.webp
    $gilbert-chair-white-chrome-plated__17965_PE102538_S4.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $besta-inreda-tv-storage-comb-with-sliding-doors-white__0095086_PE233453_S4.webp
    $besta-inreda-tv-storage-comb-with-sliding-doors-white__0095086_PE233453_S4.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
tercihlerini çok beğendim rengarenk yastıklarla ve renkli bir halı ile çok güzel bir salon olacağından eminim. perde konusunda kesinlikle yere kadar uzanan inca desensiz bembeyaz bir tül tercih ederdim ben. ayrıca ikeada gördüğün cam masaya da bayıldım ama onu almamışsın sanırım. güzel günlerde kullan hepsini

Back
X