Salonuma ne renk aksesuar alabilirim?

ceylinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
481
1
46
Diğer
Kızlar benim salonun kahverengi ağırlıklı ben salonuma aksesuarlar almak istiyorum ne renk aksesuarlar secmeliyim

krem rengi pembe veya pudra rengi ve lilanın pastel tonlarında olanı cok yakısıyor ben öyle sectimm..

Kızlar benim salonun kahverengi ağırlıklı ben salonuma aksesuarlar almak istiyorum ne renk aksesuarlar secmeliyim

canım,benim evime bir bakta beğenirsen turkuaz aksesuarlarla renklendirebilirsin.HANIMLAR EVİME YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.başlığı altında

kahveyle turkuaz çok uyum sağlıyor hem hareketlendirmiş olursun salonunu

açık kahvemi koyu kahvemi tam ifade etmiş olsaydın daha net olurdu bence.ama mint yeşili,turkuaz ve beyazdan yana kullan bence aksesuarlarını

ay bende senin gibi karar veremedim canim benimde evim kahve beyaz ama dekorasyon konusunda 3.bir renk istiyorum ama kirmiziyla yesil arasinda kaldim...karar vermek cok zor canim

ay bende senin gibi karar veremedim canim benimde evim kahve beyaz ama dekorasyon konusunda 3.bir renk istiyorum ama kirmiziyla yesil arasinda kaldim...karar vermek cok zor canim
ben de salonuma ne renk aksesuar alsam kararsızım açık kahve ve krem tonlarında salonum renkli mi olsa yoksa krem aksesuarlar mı alsam bilemedim ama kırmızıyı düşünmüyorum annemin salonu gri aksesuarları da kırmızı topladım geldim onunkileri koydum eve hiç hoş olmadı ama bu renk yeşille kahve uyumunu beğeniyorum dingin bi havası var..
images

Turkuaz çok yakışır. Fuşya da kullanılabilir.

Daha pastel istiyorsanız krem kullanılabilir ama çok renk vermez. Ben turkuazı öneririm

ya allah aşkına yardım edin salonum kahve krem aksesuarlarımı altın sarısı ve krem aldım ama odama renk katmak ve klasiklikten uzaklaştırmak istiyorum turkuaz dekoru yapmak istiyorum neler yapabilirim oturma gurubum bellona nın retro oturma grubu şuan resim ekleyemedim ama internetteki resimi aşağıya ekliyorum.kendi yastıklarının ikisine turkuaz kahve ağırlıklı yastık alsam daha ne yapabilirim tekli koltuklarada yastık olur mu acaba lütfen fikirlerinizi paylaşınnn$bellona-retro-koltuk-takimi3[1].webp

ben de salonuma ne renk aksesuar alsam kararsızım açık kahve ve krem tonlarında salonum renkli mi olsa yoksa krem aksesuarlar mı alsam bilemedim ama kırmızıyı düşünmüyorum annemin salonu gri aksesuarları da kırmızı topladım geldim onunkileri koydum eve hiç hoş olmadı ama bu renk yeşille kahve uyumunu beğeniyorum dingin bi havası var..
images

uçuk pembe ve yeşil tonları aksesuarları tercih et bence.

ya allah aşkına yardım edin salonum kahve krem aksesuarlarımı altın sarısı ve krem aldım ama odama renk katmak ve klasiklikten uzaklaştırmak istiyorum turkuaz dekoru yapmak istiyorum neler yapabilirim oturma gurubum bellona nın retro oturma grubu şuan resim ekleyemedim ama internetteki resimi aşağıya ekliyorum.kendi yastıklarının ikisine turkuaz kahve ağırlıklı yastık alsam daha ne yapabilirim tekli koltuklarada yastık olur mu acaba lütfen fikirlerinizi paylaşınnnEki Görüntüle 387839

bence yine sçylediğim gibi halında ve yastıklarında aksesuarlarında turkuaz kullanarak renk katabilirsin salonuna halıyı değiştiremiyorsan mesela turkuazlı bi duvar kağıdı da olur keşke resim koysan böyle biraz havada kalıyo ...

Back
X