- 25 Eylül 2011
- 7.415
- 11.121
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
tam anlaşılmıyor ama masa takımınız beyaz ve üniteniz de ceviz-beyaz sanırım bence bunlara uygun düz beyaz ya da ceviz beyaz bir parça düşünmenizi öneririmSalonumda gorunen orta sehpa degisecek.
Asagidaki iki model arasinda kararsiz kaldim.ikinci model olursa paylastim alacati renginde olacak.
Fakat kararsizm.yardimci olurmusunuz salonumu inceleyip?
Mobilyam ayri parcalar.takim uyumunu pek sevmiyorum.bu yyzden bunlari dusundum...salonun genel tarzina uygun model birde renklerine uyacak bir sehpa olsun istedimtam anlaşılmıyor ama masa takımınız beyaz ve üniteniz de ceviz-beyaz sanırım bence bunlara uygun düz beyaz ya da ceviz beyaz bir parça düşünmenizi öneririm
Kafamhayli karisik.nasil bir model bakmaliyimpeki?ben başka bakmanı öneririm canım
beyaz olursa ferah duracaktır tatlım tek beyaz da olabilir ceviz detayları olan beyaz bi sehpa da...Kafamhayli karisik.nasil bir model bakmaliyimpeki?
Yeni iki model ekledimbi akarmisiniz onlarada
Eski sehpa malzemesi sunta.cok sik dursada malesef kenarlari kalkti.ortasi hafif coktu.cokrahatsiz oluyoruz malesef.hatta salonun oldukça ufak olduğundan hiç orta sehpan olmasa da olur yani
bu arada eski sehpa neden değişiliyor acaba, merak ettim canım
olabilir canım aslındaEski sehpa malzemesi sunta.cok sik dursada malesef kenarlari kalkti.ortasi hafif coktu.cokrahatsiz oluyoruz malesef.
Cok ufak ama esimle tv karsisinda temek yemeye bayiliyoruz.mutfakta ufak olunca salondaki masada degilde genelde orta sehpada yiyoruz yemeklerimzi.bu yuzden seviyoruz...peki ikinci paylasyigim kahve modelin alacati rengini yaptirsam sizce nasil durur
Cok kullanisli geldi bana spor birde..
Lake sehpa istemiyorum esasen cizik olaylarindan dolayi
ikeadan düşünmez misin cnm?Lutfen fikir istiyorum..hala cok kararsizim...
Konyadayim ikea yok malesef burdaikeadan düşünmez misin cnm?
Onu yapmaya karar verdik alacati.odanız spor döşenmiş o yüzden bence ikinci olan çok yakışacaktır rapsodi mobilya sanırım şu açılan parçası olan