Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonum :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

f.yigit

prensesmişim:):)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
476
3
118
İstanbul
$konsolll.webp$masam.webp$berjer.webp$oturma odası.webp

yatak odamdan sonra mobilyalarımı da ekleyeyim siz değerleri kısçelerin fikirlerini alayım dedim. koltuklarım gri renk olucak dolayısı ile berjerlerim de gri damarları da koyu gri şeklinde. konsolumun kupları çiçek değil şu kaşıkçı elması gibi olan kuplardan olucak. bu arada konsolum ve masam resimde krem beyaz olucak. Yapım aşamasındalar.günlerce gittim geldim dolandım durdum düşündüm budur dedim işte buyrun salonuma :nazar:

Son düzenleme:
işte budur dediysen işte budur şekerim :D
Çok güzel hepsi iyi günlerde kullan canım

tatlım ayrı ayrı süper takımlar ama ben yemek odası ile oturma grubunu birbiri ile bağdaştıramadım..yemek odan klasik oturma grubun daha spor..birbilerine sanki biraz zıt durmuşlar...ama ikiside çok şık canım.

ayyyy benim gibi tekliler damarlı olmuşşş:1:
çok seviyorum farklı koltukları masa sandalyende çok rahat duruyo:1:

tatlım ayrı ayrı süper takımlar ama ben yemek odası ile oturma grubunu birbiri ile bağdaştıramadım..yemek odan klasik oturma grubun daha spor..birbilerine sanki biraz zıt durmuşlar...ama ikiside çok şık canım.

teşekkür ederim canaım. aslında spor görünümlü duruyor ama oturma grubunun ayakları klasik. çiftliler bombili ahşap tekliler ise yine beyaz ahşap . çok aşırı klasik oturma gruplarında ben oturamadığım için en uygunu bu oldu :):)

yemek takımına bayıldımmmmmmmm
teşekkürler canım.

ayyyy benim gibi tekliler damarlı olmuşşş:1:
çok seviyorum farklı koltukları masa sandalyende çok rahat duruyo:1:

bende canım . çok teşekkürler..

teşekkürler...

teşekkür ederim canaım. aslında spor görünümlü duruyor ama oturma grubunun ayakları klasik. çiftliler bombili ahşap tekliler ise yine beyaz ahşap . çok aşırı klasik oturma gruplarında ben oturamadığım için en uygunu bu oldu :):)

teşekkürler canım.

bende canım . çok teşekkürler..

teşekkürler...

Fotodan spor gibi görünüyor tatlım..tabiki yakından duruşu eminim çok farklıdır. iyi günlerde kullan inş :nazar:

koltukların çok rahat görünüyor. gri renginide çok seviyorum :16: seçimlerin bence güzel :16: iyi günlerde kullan :nazar:

çok beğendim gri rengini oldum olası severim :emir_bebek:güle güle kullan canım

canım yemek masan ve sandlyeleini cok begendım tam benım stedıgmden Allah güle güle kullanamyı nasıp etsın ınsallah:)

Len ben görmeden tüm kkya açmışsın çeyizini daha yeni gördüm:1::1: Tatildesin biliyorum gez sen sonra konuşcaz seninle:23: Güzel günlerde kullan canım arkadaşım:16:

Len ben görmeden tüm kkya açmışsın çeyizini daha yeni gördüm:1::1: Tatildesin biliyorum gez sen sonra konuşcaz seninle:23: Güzel günlerde kullan canım arkadaşım:16:

ayy bebişim napimm yyaa öy yerinde böyle zaman geçiyor :)
çok teşekkür ederim canım benim birtanesinnn:nazar::nazar:

:46::46::nazar::nazar:

Beğendim çook güzel, sade ve şık. Güle güle oturun cnm benim mobilayalrım henüz bitmedi. Bitince bende fikirlerini isteyeceğim senden. :16:

Back
X