• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonum....

pamukcuk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
440
0
116
47
Kocaeli
ImageShack - Image Hosting :: 27082008057ls3.jpgbende yedi yıllık evliyim malum eşimin işi nedeniyle çok yer değiştiriyoruz ama salonumu çok severek almıştım sağlam ve demir olması nedeniyle tercih etmiştik lojmanda oturuyoruz çok taşınmaktan yıprandı ama 3 sene daha idare edip değiştirmeyi düşünüyorum
ImageShack - Image Hosting :: 27082008056pp8.jpg

Son düzenleme:
my.php

Son düzenleme:
perdelerine bayıldım doğrusu,saray tarzı,bendebu kadar uzun yaptırsaymışım daha görkemli duracakmış

renkler süper olmuş :nazar:yıpranmış dediğin mobilyalar bu mu canım?değiştirmeye falan kalkma bence hem çok güzel :nazar:hemde hiç eskimemiş o kadar taşınmana rağmen iyi günlerde ağız tadıyla otur canım a.s.

Gülew güle otur canım çok hoş görünüyor koltuklarında hiç eski degil gayet güzel iyi günlerde oturun.

Ayrıca 7 yılık dedigin bu model koltuklar canım bir çok magazanın vitrininde:))

Son düzenleme:
renkler tam bnm salonumda kullanmayı düşündüğüm renk.. mor bayılırım.. çok hoş güle güle otur ayrıca otur ki eskisinler hiç eskimemişler 7 yıldır :))

hepinize çok teşekkür ederim bizim ufaklıktan dolayı giremiyorum zaten fotolarıda doğru dürüst koyamadım beğendiğinize sevindim

Back
X