sALONUM,YORUMLARI BEKLİYORUM:)

huzurla otur....

:nazar:

bazı arkadaslara katılıyorum salonun soluk durmus bence perdeler kruvaze yada daha degısık bi model olsa daha güzel dururdu diye düşünüyorum sankı her taraf tül biraz boğmuş gibi ama yinede snın zevkın sen begenıyorsan önemlı degıl onun dısında salonunu begendım ben

yeteri kadar aksesuraın var bence aksesura boığma evi canlandıracağım diye.
neden bilmiyorum ama canlı çiçek kullanmak kimsenin aklına gelmiyor.
çiçek derken gidip de odanla alakasızlarından al demiyoorum.
ağacımsı 100 120 cm boylarında yere koyulan tarzda olanlardan alıp salonuna yerleştirirsen sıcak bir hava verir ortama.
şuan eşya sergilenen yerlere benziyor bu şekliyle yaşayan ev havasında değil

bire konsolun üstüne tablo değil dikdörtgen uzun geniş bir ayna as o da daha güzel göstereektir salonunu

kızlar tek tek sayamıyorum isimlerinizi hepinize yorumlarınız için teşekkürler:)

şu değişiklik olabilir salonumda,konsolumun üzerine turkuaz vazomun parçalarını tamamlarsam daha renk katar.
kırlenti turkuaz tavsiye edenler olmuş fena fikir değil,yaptırıp farklı farklı kullanabilirim

büyük ağaç cinsi çiçeğim var ama salonumda oturmuyoruz çok soğuk oluyor,çiçeğimide koyamıyorum,çünkü soğukdan çiçekde cansızlaşıyor.

salonda aynadan hoşlanmıyorum,o yüzden konsolumun üzerinde o tablo var,ben seviyorum.

tüm yorumlara teşekkürler:)

tatlım salonuna renk wermelısın ama acık rengı sewıyorsan guzel. duwarlarda bıraz daha koyu ton secebılırdın ama su halıylede cok guzel gule gule otur ınsallah

çok ferah ve sade soluk gibi dursada sadelik hakim kullanışlı bence. fazla ayrıntı olmadığı için gözde yormuyo. güle güle oturun

huzurla otur....

:nazar:

bazı arkadaslara katılıyorum salonun soluk durmus bence perdeler kruvaze yada daha degısık bi model olsa daha güzel dururdu diye düşünüyorum sankı her taraf tül biraz boğmuş gibi ama yinede snın zevkın sen begenıyorsan önemlı degıl onun dısında salonunu begendım ben

:46::46: katılıyorum solukluk birazda tüllerinden kaynaklanıyor nekadar renk doldursanda bu sefer ıncık cıncık olacak ama aydınlanmayacak solukluk tül perdeden heryer tül perde olmuş sanki
birde naçizane 2 berjer arasındaki pufu ordan alıp ortada denesen sanki okoltukların hepsi sıraya girmiş gibi olmuş ama koltukların ve salonun tablon gerçekten hoş

Son düzenleme:
Eşyaların çok güzel ama kapının rengi bozmuş keşke beyaz olsaymış ama çok önemli değil çok mutlu ol yuvanda :34:

Salonun klasik zaten yerdeki halını ve fonlarını kahve turkuaz yaparsan koltuklarının üstünede turkuaz minderler koyarsan olacaktır.Perde fonlarında ve halılarda klasik osmanlı desenlerini kullanabilirsin salonun kaldıracaktır.Kolay gelsin bu arda turkuaz objeler çok hoş salonada çok yakışmış gerçekten onlar olmasa uzaktan bakınca sanki hiç eşya yokmuş gibi duvar renkleriyle bütünleşmiş salon çok silik duruyor yoksa eşyalar ayrı ayrı hoş duruyor:25:

Herkes gibi bende salonunun renksiz diyeceğim duvar kağıdı yada krlent veya duvara tablo kullan bide masa ve konsolun üstündeki örtüleri daha modern çizgilerden seç

Ben seviyorum boyle sade ve ferah evleri.. sadece duvara koyu renklerde buyuk tablolar asabilirsin.. o kucukler olmamis..
yoksa cok hos renkler.. insanin ici aciliyor..

Şık, sade, zarif, rahat, klasik, konforlu...

Güzel günlerde oturun inşallah, çok güzel...:16:

çok şık,sade ve baktınmı ferahlık veren bir evin var mutlu günlerde otur inş.:16:
çok beğendim kafamdaki tarza yakın gibi:13:

Back
X