• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salonum ve orta sehpa sorunum

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
448
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir düşünüp karar veremediğim orta sehpa konusunda yorumlarınızı rica ediyorum. Bir çok arkadaşım, eşim dahil, alıp salonumu daraltmamam gerektiğini söylüyor fakat bence dekorasyonda önemli bir nokta. Dolayısıyla yorumlarınıza ihtiyacım var.
Sizce almalı mıyım yoksa alırsam daralır mı?
Orta sehpanın gerekliliği (kullanım açısından) konusunda düşünceleriniz neler?
Tabii eğer almamı tavsiye ederseniz ne tarz olmalı konusunda yönlendirme de yapabilirseniz çok sevinirim.
Evimi döşerken hatalar yaptığım için korkuyorum artık yeni bir şey almaya :(

Şimdiden herkese teşekkürler

$küçük 4.webp$küçük 3.webp$küçük 2.webp$küçük 1.webp

Salonunuz çok güzel döşenmiş. Çok beğendim gerçekten, benim de aynı böyle salonum büyük ve orta sehpam yok bende kararsızım ama gerekli gibi bence çok boş gibi:) Ben de en iyisi burayı takip edip fikir alıyım:16:

Salonunuz çok güzel döşenmiş. Çok beğendim gerçekten, benim de aynı böyle salonum büyük ve orta sehpam yok bende kararsızım ama gerekli gibi bence çok boş gibi:) Ben de en iyisi burayı takip edip fikir alıyım:16:

Çok teşekkur ederim yorumunuz için. Derdimiz ortak demek ki :)
İnş burda tartışa tartışa bir sonuca varırız. Bence siz de paylaşın burada resimlerinizi ve beraber düşünelim :13:

Merhaba,salonun çok hoş arkadaşım...gerek oturma gurubun gerek tv üniten benim de beğendiğim bi tarz,sade ve şık.Ben kendi evimde orta sehpa kullanmıyorum tabii bu benim seçimim..evin çok hoş sehpasız da olur sehpalı da :)

Merhaba,salonun çok hoş arkadaşım...gerek oturma gurubun gerek tv üniten benim de beğendiğim bi tarz,sade ve şık.Ben kendi evimde orta sehpa kullanmıyorum tabii bu benim seçimim..evin çok hoş sehpasız da olur sehpalı da :)

Çok teşekkür ederim true. Seninle zevklerimiz benziyor zaten evini çok beğenmiştim. hatta iyice bakmıştım orta sehpa yok ve güzel duruyor diye :)

Bence gerek yok, sürekli oturduğun bir oda da orta sehba olmasada olur, kalabalık yani , hem ortam daralır, benim görüşüm bu

salonunu cok beğendim ,ben orta sehpanın gerekli olduğunu düşünüyorum,özellikle senin odan için sonuçta çok küçük bir oda değil çok hantal olmayan bir orta sehpa almalısın halında düz çok boş duruyor yani eksikliği belli :)

Bence gerek yok, sürekli oturduğun bir oda da orta sehba olmasada olur, kalabalık yani , hem ortam daralır, benim görüşüm bu

arkadaşlarımın çoğu bunu söylüyor. özellikle bebek oldugunda ki artık düşünüyoruz yavaş yavaş, nasılsa cekmek zorunda kalacakmışız ileride. sonra dergilerdeki evlere bakıyorum cok da güzel duruyor diyorum evi nasıl tamamlıyor. ufff kafam cok karısık. çok teşekkürler bu arada yorumun için.

salonunu cok beğendim ,ben orta sehpanın gerekli olduğunu düşünüyorum,özellikle senin odan için sonuçta çok küçük bir oda değil çok hantal olmayan bir orta sehpa almalısın halında düz çok boş duruyor yani eksikliği belli :)

Çok teşekkur ederim yorumun için, ama içime sinmeyen şeyler var. kafamda planladığım salonla ortaya cıkan salon nasıl olduysa farklı oldu. bi tarzı olmadı evimin. o yüzden de cok tedirgin oluyorum orta sehpa olayında. bi yandan senin dediğin gibi düşünüyorum bi yandan diğer türlü. bakalım belki burdaki yorumların sonucunda bir fikir oluşur kafamda. zaten salonda başka eksiklerim de var. onları da tamamlam lazım bu arada iyice oturur fikirler.

$magnum-orta-sehpa-3c1f68a79a9645c4a5c3f75f07423db6.webp $morphe-orta-sehpa-b_1.webp

$orta-sehpa-modelleri-2013-5.webp

resimdeki tarzlar salon dekorasyonuna yakın ,böyle modern sehpalar olabilir ,ama illa da koymak zorunda değilsin ,böylede güzel bence ..

merhaba eviniz çok güzel döşenmiş mor ve siyah kombine bayıldım:16: ben orta sehpa olmazsa olmaz diyenlerdenim kaldı ki sizin baya boş alanınız var orta sehpa evin tamamlayıcı eşyalarındandır kesinlikle orta sehpa almalısınız siyah ya da tv ünitenizin kahverengisinden bir sehpa gayet güzel olur:34:

merhaba eviniz çok güzel döşenmiş mor ve siyah kombine bayıldım:16: ben orta sehpa olmazsa olmaz diyenlerdenim kaldı ki sizin baya boş alanınız var orta sehpa evin tamamlayıcı eşyalarındandır kesinlikle orta sehpa almalısınız siyah ya da tv ünitenizin kahverengisinden bir sehpa gayet güzel olur:34:

Çok teşekkur ederim fikrini paylaştıgın için :) sanırım sen de bendensin orta sehpa konsunda.

bence evin çok güzel sade ve şık. bu tv ünitesini ben de çok beğenmiştim nereden yaptırdınız?

Çok teşekkur ederim. o kadar gezdim ama istediğim gibi bi ünite bulamadım. ama internette bunu görünce vuruldum. masko'da ryo design'a yaptırdık. çok da memnun kaldık hizmetinden. gerçi o budaklar beni biraz şok etti ilk gördüğümde ama alıştım zamanla.

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir düşünüp karar veremediğim orta sehpa konusunda yorumlarınızı rica ediyorum. Bir çok arkadaşım, eşim dahil, alıp salonumu daraltmamam gerektiğini söylüyor fakat bence dekorasyonda önemli bir nokta. Dolayısıyla yorumlarınıza ihtiyacım var.
Sizce almalı mıyım yoksa alırsam daralır mı?
Orta sehpanın gerekliliği (kullanım açısından) konusunda düşünceleriniz neler?
Tabii eğer almamı tavsiye ederseniz ne tarz olmalı konusunda yönlendirme de yapabilirseniz çok sevinirim.
Evimi döşerken hatalar yaptığım için korkuyorum artık yeni bir şey almaya :(

Şimdiden herkese teşekkürler

Eki Görüntüle 736080 Eki Görüntüle 736081 Eki Görüntüle 736082 Eki Görüntüle 736083

bence en gereksiz eşyalardan biri orta sehba böyle daha bir güzel bu görüntüyü bozmayın eşiniz doğruyu söylemiş hem daralır hemde hiç bir işe yarayamayan bir eşya.....

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı..

canım açık konuşucam hevesini kırmak istemem ama, orta sehpa sırf görsellik için bence...
benimde var salonumda ve inan kalabalıktan başka bi işe yaramıyor... dekorasyonun bi parçası olarak güzel ama bir okadar kalabalık edici bişey orta sehpa...
kullanım açısından inan bişey arzetmiyor...zigon sehpalar servis için zaten ideal...
ama orta sehpa tamamen kalabalık...çayını koysan uzanamazsın, elinde tutsan eee sehpanın varlığından ne anladım ozaman :)
ben çok pişmanım aldığıma...aklın varsa alma derim...sırf üzerine çiçek böcek dekoru koyup tozunu silmekle uğraşmak için o hantal şeyleri salonumuzun ortasında taşıyoruz işte...bende dahil :)

Back
X