salonum küçüksizce nsl koltklar almalıyım..

Kolları olmayan kanepe, koltuk olabilir, ya da tek bir köşe koltuk, sığdığı kadar da koltuk eklenebilir.

Ama öncelikle salonu ve mobilyacıları dolaşırken de uygun gözüken modelleri iyice ölçmekte yarar var, cünkü insanın gözü o kocaman mobilyacılarda fena halde yanılabiliyor.

Son düzenleme:
Mağazalarda görüdüğümüz mobilyalar mağazanın büyüklüğünün yanında her zaman küçük görünür, o yüzden sanki odamıza da sığdırırız diye düşünürüz ve yanılırız. Ben de ilk evimi döşerken bi orta sehpa aldım (mağazada küçücük görünüyordu) :) Eve bir getirdim ki, yanından geçecek yer kalmamış. Kaç metrekare odan bilmiyorum ama köşe takımı, yanında pufu da olur. Hoş olur.

ewet cnm ya arkdaş çok doğru sölemiş.al eline metreyi ölç ne kadar alanı mobilya ile dolduracaksın.sonrada çekinmeden mobilyacıda ölçmeni tavsiye ederim.dar odalarda köşe koltuklar iyi oluyor.

hemde çok güzel olur canım benim evimde çok küçük 2+1 salonumda köşe takımı var gören herkes beyeniyo ;)) tavsiye ederim yani

$bahcelievler_koltuk_yikama.webp

buna benzer dar kollu modeller tercih etmelisiniz. Benim salonumda küçük.
ben salonun boyutlarını kağıda çizmiştim gittiğim heryerdede mobilyaları ölçüp bakıyordum nereye nasıl yerleştiririm diye.
hiç de problewm olmadı oyüzden odada ferah oldu tıkış tıkış olmadı.
Köşe bence salona tercih etme derim dediğim gibi yaparsan böyle çözümlere gerek kalmaz

Eki Görüntüle 218095

buna benzer dar kollu modeller tercih etmelisiniz. Benim salonumda küçük.
ben salonun boyutlarını kağıda çizmiştim gittiğim heryerdede mobilyaları ölçüp bakıyordum nereye nasıl yerleştiririm diye.
hiç de problewm olmadı oyüzden odada ferah oldu tıkış tıkış olmadı.
Köşe bence salona tercih etme derim dediğim gibi yaparsan böyle çözümlere gerek kalmaz

lepi bende öyledüşünüorum ama köşe takımında iç içe oturuo gibi olmuomusun..şuan aklımda 2 şey var ya köşe takımı ya da senin söylediğin gibi syler..

Salon kaç metrekare???

Küçük salonlar için L koltuklar ve tek berjer güzel olur. Salonda olur mu demişsiniz de basbayağı olur, hemde mis gibi olur.:69:

Back
X