Salonum için tavsiyelerinizi istiyorum

deniz9001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
276
1
bugün koltuk takımımı aldım ayaklı,spor modern bir model anladığınızı umuyorum.taban renk kırmızı yastıkları beyaz üzerine kırmızı çiçekli..şimdi sizlerden bu takıma uygun halı ve tül, perde ile ilgili tavsyelerinizi istiyorum acilllllllllll......

evet bencede ama fotoğraf makinam yanımda değildi çekemedim nettende benzer bir model bulamadım zaten direk eve gidecek şuan mağazada..eğer tekrar gidersem ççekip eklerim..

hıııı aslında duvarlar şampanya rengi olduğu için bende krem düşünmüştüm sade kremmi önerirsin..2 gün içerisinde kararımı vermem lazım.şuan 2 tane halım var biri krem kahve diğeride krem bordo ama uymaz heralde..keşke koltukalrın resmini ekleyebilseydim daha rahat cevaplayabilirdiniz..
denizdir çok teşekkür ederim..
son bir soru orta sehpa nasıl olmalı sizce? koltuklar kumaş ahşap yada deri kullanılmamış

Son düzenleme:
Koltuk takımı bu

cimg1343eo3.th.jpg
cimg1341et9.th.jpg

Buda düşündüğüm halının modeli sizce uyumlu mu ?

cimg1344jq5.th.jpg

Tülü sade beyaz düşünüyorum sizce nasıl olur?

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım valla günlerdir düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim sanki halıyı sade almalıymışım gibi geliyor koltukalrın iki renk oluşu kötü oldu halıyı uydursam birde perdeyi uydursam ev boğulacak...modeller için çok sağol ama bunların içinden bana uygun olanı önermenizi rica etsem inanın kafam durdu artık:KK43:(( benim eklediğim halıda dinarsu'nun koltuk aldığım mağazada baktım tabi daha başka yerlerede bakarım ama önce rengine karar vermem lazım sizinde yardımlarınızla tabi..çok az vaktim kaldı ne olur yardım edin.....

valla canım ben pek dekorasyondan anlamam. dediğin gibi halı sade olabilir ama yıkanması kolay kullanışlı birşey olsunki çok çabuk kirlenir.sanki resmini eklediğin halı o koltuk takımının yanında basit durur gibi geldi bana ama dediğim gibi pek anlamam ben birazdaha bakıyım

canım halıdagri halkalar olmasa sanki daha hos olucak ve evet tülü beyaz düsün cok rekli olmasın odanın içi ğüle ğüle kullan

padişah kırmızı,siyah,beyaz halı çok hoşuma gitti odanın içi hep kırmızı beyaz olmasın istiyorum .zerrincim haklısın gri halkalar benimde içime sinmedi üfff ne yapıcam:))

shaggy halı kullananlar varsa bişey soracağım dün birinden duyduğum kadarıyla yıkanınca iplikleri düğüm oluyormuş doğrumu? kafam karıştı eğer öyle ise düz bir halı alayım daha iyi

padişah'ın geometrik desenli olan çok hoşuma gitti tam istediğim şey devdaş çok teşekkür ederim fiyat listesini bulamadım inş çok pahalı değildir

padişah'ın geometrik desenli olan çok hoşuma gitti tam istediğim şey devdaş çok teşekkür ederim fiyat listesini bulamadım inş çok pahalı değildir

Allah seni ne yapmasın emi gece saat 4 e kadar senin halınla perdenle uğraştım o da yetmiyo rüyamda hala halı beğeniyordum sana valla ben bitane ekledimya resim siyah beyaz kırmızı çizgili gibi sade onu çok beğendim rüyamdada onu seriyoduk salonuna
bi karar verebildinmi bari

:roflol:hehe gerçektemi kıss ilgilndiğin için sağol canım benim varya koltuklar sade kırmızı olsa o dediğin halıyı hemen alırdım ama beyazıda var bula bula bu koltukalrı bulduk yaa eşim çok beğendi..hala karar veremedim canım daha benimle çok işin var:dance:

X