• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonum için perde ve halı önerileri lütfen :)

cancan85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
1.221
1.762
133
39
İstanbul
arkadaşlar merhabalar,
salon koltuk takımım ve yemek takımımı aldım ama henüz perde ve halı konusunda karar veremedim yardımcı olun :)
buraya resim eklemeyi bilemiorm o nedenle mobilyalarımın linkini koyuyorum üşenmeyip bakın ve bana fikir verin lütfeeen :)
koltuk takımım
Lilium | Gümüş Mobilya

tv ünitem
Artemis | Gümüş Mobilya

yemek odam (konsolu almadım)
Artemis | Gümüş Mobilya

şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

Kahve krem bir halı ve sütlü kahve perde uygun olur diye düşünüyorum.
Halıda kahverengi fazla araya az kremrengi desenleri olan bir halı daha uygun olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar,
salon koltuk takımım ve yemek takımımı aldım ama henüz perde ve halı konusunda karar veremedim yardımcı olun :)
buraya resim eklemeyi bilemiorm o nedenle mobilyalarımın linkini koyuyorum üşenmeyip bakın ve bana fikir verin lütfeeen :)
koltuk takımım
Lilium | Gümüş Mobilya

tv ünitem
Artemis | Gümüş Mobilya

yemek odam (konsolu almadım)
Artemis | Gümüş Mobilya

şimdiden teşekkürler arkadaşlar :)

canım bu aralar bu perdeler çok beğeniliyo ve bencede çok hoş bu tarz bi şey bakabilirsin....

Eklentiler

• $812.webp
    $812.webp
    25 KB · Görüntüleme: 463
kızlar öncelikle teşekkr ederm hızlı cevaplarınız için.. ben de kahve tonlarında düşünüorm aslında ama böle herşey bi krem kahve acaba sıkıcı mı olur diye bi korku var içimde.. buarada gönderdiin perde modeli çok güselmiş bn de kruvaze perde düşünüorm salonum için :)

kızlar öncelikle teşekkr ederm hızlı cevaplarınız için.. ben de kahve tonlarında düşünüorm aslında ama böle herşey bi krem kahve acaba sıkıcı mı olur diye bi korku var içimde.. buarada gönderdiin perde modeli çok güselmiş bn de kruvaze perde düşünüorm salonum için :)

canım ama başka ne renk yapabilrsin ki beyaz olur oda ne kadar güzel durur bilinmezz..en güzeli kahve krem bence hoş olur.. benim salonumda siyah beyaz zebra deseni herşeyim siyah beyaz zebra hiç sıkılmadım valla.. yakında zondurulmuş zebra almayı düşünüyorum:)))))))

canım ama başka ne renk yapabilrsin ki beyaz olur oda ne kadar güzel durur bilinmezz..en güzeli kahve krem bence hoş olur.. benim salonumda siyah beyaz zebra deseni herşeyim siyah beyaz zebra hiç sıkılmadım valla.. yakında zondurulmuş zebra almayı düşünüyorum:)))))))

zondurulmuş ne ya:)))))))) dondurulmuş....

mobilyalar ve koltuk zaten krem halını bence kahve ağırlıklı spor klasik karışımı bişey üşün derim ben genelde odayı boğar diye alınmaz koyu renkler ama zaten senin odan fazlasıyla açık renk olmuş hem koyunun kullanımı da kolay olur...

bak tv ünitesinin oldugu resimdeki halının biraz daha koyu rengını alabılırız düz rente olur spor da ama bıraz koyu sutlu kahve düşün

dondrulmuş zebra iiymiş :)))))

acaba diorm ki böle petrol mavisi turkuaz öle renkler nası olur? halı ve perde için??? ne dersiniz.. ?

dondrulmuş zebra iiymiş :)))))

acaba diorm ki böle petrol mavisi turkuaz öle renkler nası olur? halı ve perde için??? ne dersiniz.. ?

açık renk mobilyaya her renk olur mavi de tabi hatta turkuaz kahve uyumuna da bayılırım ben perde kumaşından koltuklarına da bir iki yastık diktirirsen süper olur...

krem yün halı alabilirsin sanat halı da var mesela küçük küçük gülleri var çok güzzeller....perde olarak da bi fon gördüm krem üzerinde işlemesi vardı paşa veya taç tı heralde markası ayrıca katlamalı perdeler cok asortik duruyo

Back
X