- 4 Temmuz 2007
- 1.283
- 5
arkadaşlar gecen hafta bekar kaynım bıze lig tv'de esımle mac ızlemeye geldi.(kendisiyle gayet sık görüşüp samımıyızdır eşimle.kendısını özabım gıbı severım).bende onlara çaydır, kektir falan servis yaptım.buraya kadar hersey normal.salonda maç izlerken biara kaynımın orta sehpaya ayağını uzattığını gördüm. Bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam.kendısını güsel bır dılle ıkaz ettım.5 dakıka sonra odaya gıttım ayağı tekrar sehpanın uzerınde.bu sefer kendısını ıkaz etmeden tuttum sehpayı ayagının altından çektim.Şuan kendisi bana her nekadar kırılmadığını söylesede surat ediyor.Eşimle bu konuyu konuştuk kendısı keske yapmasaydın oyle ayıp oldu dedı. Abım bugune kadar senın gönlünü hep hoş tuttu bu sene sırf senın gonlun olsun dıye dogum gunu hedıyesı laptop hediye aldı,herzaman ne istesen özensen yapar eder.senın gönlün kırılcak diye ödü kopuyoo dedı.sızce onun bunca ıyılıklerıne karsı ayıp mı ettım kızlar.Ama sırf o bana ıyı davranıyoo bısıler hedıye alıyoo dıye titizlıgımden kurallarımdan vazmı geceyım.bana tavsiyelerınız nelerdir???