Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonda Taş Duvar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dilrubaacil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
11
6
37
Merhaba arkadaşlar,

Kısa süre önce ev dekorasyonu ile ilgili bir şeyler yapmak istedim. Duvara döşedikleri taşları bir çok yerde gördüm araştırdım. İnternetten ulaştığım bir mağaza sayesinde ürünleri aldım ve gerçekten inanılmaz bir sonuç çıktı ortaya.

Evin son halini paylaşacağım sizlerle.

İncelemek isterseniz adres

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende taş duvarları çok beğeniyorum. Çok güzel olmuştur diye tahmin ediyorum. Benim salonumda da değişiklik vakti geldi artık, deneyebilirim. Maliyet olarak ne kadar tuttu hayatım ? Ne kadarlık bir alanı kapladın ?

Sinem hanım metrekare olarak ücret ödedim işçilik çok tutmadı. Firma sahibi ertuğrul bey fiyatta yardımcı oluyor.

bende duvar paneli yaptırdım evimi iki odaya kaplattık eşimde bu işlerden anladığı için kendisi uygulamayı yaptı ve işçilikde ödemedik.uygulaması çok kolaydı ben bile yapabilirim diyeceğim o kadar kolaydı. bizde ürünleri internet sitesinden aldık site ismi veriliyor mu bilmiyorum ama çok memnun kaldık. eğer yazdığım link çıkmazsa özelden yazın cevap yazabilirim size burdan aldık.Hem resimli panel hemde taş duvar paneli aldık tavsiye edebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili hanimlar,

Bu tip uygulamalarin modasi gecti diyecegim ama aslinda mimari dunyasinin gundeminde hicbir zaman boyle uygulamalar olmamisti. Yaptiranlar bir sure kullandiktan sonra uygulamadan kurtulsun, henuz yaptirmayanlar da asla yaptirmasin. Butun dunya 1800'lerin ikinci yarisindan beri yavas yavas ama 1960'lardan beri tam hizla minimalizme giderken evimizi gereksiz detaylarla bogmayalim. Hele ki televizyon arkasinda kalan duvari tasla kaplama hatasina dusmeyelim. Dunyada uzun suredir televizyonlari mobilya icine gizleme egilimi var cunku aile icinde kaliteli zaman gecirmek gerek. Insanlar yasam alanlarinda vurgulanmis bir televizyon gormek istemiyorlar, artik aile bireyleri birbirleriyle konusmak, sohbet etmek istiyorlar. Sizlerin de onceligi bu olmali. Bu nedenle tas veya duvar kagidi ile, tv unitesi ile, nislerle televizyonu vurgulamaktan kacinin. Mumkun oldugunca az onem verin televizyonunuza. Evinizdeki saygi ve sevginin arttigini hemen gozlemleyeceksiniz.

X