Nişan salonda nişan için bir sorum var acil yardım lütfen!!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

boncuk_nil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
63
1
86
Ankara
nişanı kız tarafı yapar.çoğu yerde böyledir sanırım.peki salonda nişan yapılcaksa tutulan orkestranın parasını kim öder? kız tarafı mı erkek tarafımı ??

canım her yerde adet değişir
salon kirası ve orkestra parası da damat tarafına aittir bizde

bizde kina gecesini kiz tarafi yapiyor nisanda salonda yapilacaksa önceden aileler kendi araalarinda anlasiyorlar yani herseyi kiz ya da erkek tarafinin üstüne atmiyorlar ortaklasa =))

2 aydan az kaldı benım de nişanıma ama nişanı kız tarafı yaptıgı için a'dan z'ye biz verıcez herşeyın parasını orkestra kuafor studyo ikram vs vs..bizde adet boyle nişanı da kız yapar takılarıda kız alır =)

salonda yapılınca salonun kendi orkestrası yokmu bide onun içindemi ayrı para veriliyor solona ödenen para içinde orkestra garson bilmem ne yokmu ? düğünlerdede böle ? şaşırdım akannehir

bizde salon parası kıza aittir..kuaför ve fotoyu erkek tarafı karşılar...kız tarafı erkeğin erkek tarafı da kızın kıyafetini alır..her yörede farklı oluo sanırım adetler..

canım benim nişanım eylülün 26'sında oldu salonda yaptık sadece salon parasını ben ödedim zaten orkestrada içindeydi ama kuaför,kıyafetim ve stüdyodaki fotoğrafların parasını erkek tarafı ödedi bende onun kıyafetini aldım benim bildiğim bu şekilde şimdiden hayırlı olsun:)))

normalde kız tarafı ödüyor bildiğim kadarıyla
fakat benim nişanımda düğünümde polis evinde olduğu için eşim sağolsun konusunu bile açtırmadı paranın :asigim:

Bizde de nisan ve kına kız tarafına aittir.Salonu,orkestra vs.Kuaför masrafları ne olur bilemiyorum.Anlasmaya baglı biraz aslında.:delphin:

bizde nişana ait tüm ikram, müzik ve yer masrafları kıza aittir. kuaför, foto ve takıları erkek tarafı öder.

canım benim nişanım eylülün 26'sında oldu salonda yaptık sadece salon parasını ben ödedim zaten orkestrada içindeydi ama kuaför,kıyafetim ve stüdyodaki fotoğrafların parasını erkek tarafı ödedi bende onun kıyafetini aldım benim bildiğim bu şekilde şimdiden hayırlı olsun:)))

bizde de bu şekilde oldu.

bizdede salonu herşeyiyle biz tuttuk. alınan kıyafetler karşılıklı oldu.

tabikide kız tarafına nişan tamamen kıza ait nerde olacağı kimin ne çalacağı erkeği bağlamaz nişanı kız tarafı yapar

Back