Nikah salonda nikahı yapılacak olan gelin adayları

vuslat_umay

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
409
0
641
merhaba arkadaşlar salonda düğünü olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi ben nikahımı salonda yapacağım ama nişanlım farklı bir ilde oturuyor benm memleketimde olacak şimdi düğüne daha 6 ay var nikah memurunu nezman ayarlamam gerekiyor düğün salonumuzun tarihi belli birde salona ne kadar ücrete geliyorlar bilgisi olan benmle paylaaşabilirmmi

blgilerinin benimle paylaşan herkese çok tşk ederim .....

bizde salonda istiyoduk ama nikah eşimin tayini dolayısıyla ve sizin gibi ayrı şehirlerde olduğumuz için erken olmak zorunda kaldı :43: nikah işlemleri için gittiğinizde sorun bilgi verirler

merhaba arkadaşlar salonda düğünü olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi ben nikahımı salonda yapacağım ama nişanlım farklı bir ilde oturuyor benm memleketimde olacak şimdi düğüne daha 6 ay var nikah memurunu nezman ayarlamam gerekiyor düğün salonumuzun tarihi belli birde salona ne kadar ücrete geliyorlar bilgisi olan benmle paylaaşabilirmmi

blgilerinin benimle paylaşan herkese çok tşk ederim .....

hayırlı olsunn..bence düğünlee nıkahı bir yapmaaa sana tavsiyem bende öle yaptım boşu boşuna 2 dk lık için 1000 verdikkk ama sana tavsiyemmmmm nıkahı sakin kafayla gidin yaptırın imam nıkahınıda hemen yaptırınn düğünde keyfinize bakınn....

bizimki salon demeyim de düğün bahçesinde olacak..
bulunduğun ilde bağlı olduğun belediyeden evlenceğin tarih için ne zaman kayıtlar başladığını öğren..
ona göre git al..
biz 150 tl verdik salona geleceği için..
normalde 50 yetermiş..

bizim 15:00te nikah kıyılacak ardından yemek ve eğlence olacak sonra evli evine köylü köyüne :69:

canım ben salonda nikah yapacağım.Nikahını yaptırmak istediğin belediyeye bağlı olarak gününü mutlaka ayırt. Biz bir hafta önce gün almaya gittik. Pendik belediyesinden Eylül 25 düşünürken yer bulamadık. Bir hafta sonrasına 2 ekime ancak yer bulduk. Ama iki gün önce iş yerinden arkadaşım Gebzeden mayıs için yer bulabildi. Biraz tercihlere bağlı.Kapora vererek yer tutulduğu için sen şimdiden salonu yada getireceğin nikah memurunu ayarla. Bildiğim kadarıyla memurlar akşam düğünlerine geliyorlar. Ben 50 tl kapora verdim. Evraklarımı tamamlayıp götürünce 350 daha vereceğim. salonda olacağı için 350 nikah+kira 50 tl cüzdan parası olarak alınacak. bildiğim kadarıyla 150-200 arasıda memur alıyor. bunlar benim belediyede gördüğüm listelerde yazıyordu. ama hepsinde değişiyor.

eğer düğün salonu senin bulunduğun ilçeye bağlı değilse önce kendi ilçene evrakları onaylatıp salonun olduğu ilçeye nakil aldır daha sonra nakil aldırdığın belediyeye gidip evrakları ver ve gününü al. biz 46 lira cüzdan için 100 lira da belediye için vermiştik, memura da istediğinizi veriyorsunuz biz 100 verecektik ama geç kalınca sinirlendik 50 verdik:)

hepinize çok tşk ediyorum arkadaşlar nişanlım salonda olmasını istiyor ben ilde oturuyorum cnm bizim kayıtlı olduğumuz ilçe belediyesinden bir an önce randevu alsam daha iyi olacak anladığım kadarıylaaa hepinize çok tşk ediyorummmmm

hayırlı olsunn..bence düğünlee nıkahı bir yapmaaa sana tavsiyem bende öle yaptım boşu boşuna 2 dk lık için 1000 verdikkk ama sana tavsiyemmmmm nıkahı sakin kafayla gidin yaptırın imam nıkahınıda hemen yaptırınn düğünde keyfinize bakınn....

canımm benm çok tşk ederim bende sakin olsun itiyorum çok karışık oluyor ama nişnlım salonda olmasını istiyorr nikahımızın yoksa bende sen gibi düşünüyorum...

bayrampaşa belediyesine 300 verdik
1,5 ay önce gün aldık 1 kişilik yer kalmıştı şansımıza hemen kaptık düğünde mayısda
bir an önce halledin

Son düzenleme:
bize 270+ memurun ulasımı ıcın ıstedıler. yanı bızde memura 50tl verırsek veya oldugu yerden alırsak fazla bırsey odemeyecegız .

bizim burda 250 milyon sırf memurun salona geliş parası bide cebine koysak bide onun gidiş gelişi var bakalım hayırlısı

canım her belediyenin kendi fiyat tarifesi var benim önerim, düğünü yapacağın ilçenin belediyesine başvuru yapın daha ucuz oluyo,bak biz şöle yaptık ben ist. fatih te oturuyorum orda yer bulamadık hem de çok pahalıydı sırf nikah harcına 500 tl istediler bizde işlemlerimizi yaptırdık zeytinburnu belediyesine nakil belgesi aldık ve ordan 150 tl ye hallettik

Back