Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğtaşın yemek odası takımı çok güzellll. ben çok beğenmiştim ama çok pahalı geldi alamadım. evimize kredi çekmiştik borcum bitsin mutlaka onu alacağım. seçimlerin çok güzel bence.
açık renk mobilyalar daha kullanışlı fakat begendiysende mobilyalar güzel.hatta yemek odası doğtaş bende begenmiştim bu modeli.fakat begendiğin tv ünitesini hiç begenmedim hiç kullanışlı degil.butarz ürünler tercih edebilirsin.
Canım benim yatak odam ve yemek masam senin beğendiğin mobilyalar.Ben çok beğenerek aldım.Çok şık duruyor.Toz gösterme konusuna gelince inan hiç toz belli etmiyor.Zaten resimlerde renk daha koyu çıkmış.Sen bilirsin ama bence hepsi çok güzeller...
Canım yemek Odası benimkinden çok sık ama temizlik acisndan zor siyah cam sürekli toz tutuyor birde salonun büyükmü ölçmeden alma derim magzadaki boy yanıltıyor bizimkiler sığdı ama sığmamalı ihtimaller varmış
açık renk mobilyalar daha kullanışlı fakat begendiysende mobilyalar güzel.hatta yemek odası doğtaş bende begenmiştim bu modeli.fakat begendiğin tv ünitesini hiç begenmedim hiç kullanışlı degil.butarz ürünler tercih edebilirsin.Eki Görüntüle 379989
Eki Görüntüle 379990
canım bunlar bi çok firmada var.ben bunları yurt dışına gelin gidiceğim için oranın firmalarından buldum.fakat ben bu modelleri bütün mobilya sitelerinde ve magazlarında görüyorum. bunlar duvara monte edildiği için çok kullanışlı oluyo .bütün mobilya sitelerinde var.