salon ve yatak odası

doğtaşın yemek odası takımı çok güzellll. ben çok beğenmiştim ama çok pahalı geldi alamadım. evimize kredi çekmiştik borcum bitsin mutlaka onu alacağım. seçimlerin çok güzel bence.

açık renk mobilyalar daha kullanışlı fakat begendiysende mobilyalar güzel.hatta yemek odası doğtaş bende begenmiştim bu modeli.fakat begendiğin tv ünitesini hiç begenmedim hiç kullanışlı degil.butarz ürünler tercih edebilirsin. $figaro_ww_81_k5_z1.webp$malvawwseitlich_z1.webp

Canım benim yatak odam ve yemek masam senin beğendiğin mobilyalar.Ben çok beğenerek aldım.Çok şık duruyor.Toz gösterme konusuna gelince inan hiç toz belli etmiyor.Zaten resimlerde renk daha koyu çıkmış.Sen bilirsin ama bence hepsi çok güzeller...

Canım yemek Odası benimkinden çok sık ama temizlik acisndan zor siyah cam sürekli toz tutuyor birde salonun büyükmü ölçmeden alma derim magzadaki boy yanıltıyor bizimkiler sığdı ama sığmamalı ihtimaller varmış

Lake sararıyor mebram sararmıyor diye biliyorum, kesin bilmesemde bende beyaz lake alıcaktım ama mağazaya gidip satıcılarla konuştuktan sonra beyaz mebram aldım, sararmaz dediler bakalım daha bir kaç aylık takımlarım, şimdilik bir sararma olmadı.
ceviz seviyorsan
Eki Görüntüle 378983 Eki Görüntüle 378984 Eki Görüntüle 378985 Eki Görüntüle 378986 Eki Görüntüle 378987 [/QUOTE

3. sıradaki oval formlu koltuk takımını çok beğendim ben...ne kadara aldığını öğrenebilir miyim...

harıka pekı bunlar hangı fırmadan canım

canım bunlar bi çok firmada var.ben bunları yurt dışına gelin gidiceğim için oranın firmalarından buldum.fakat ben bu modelleri bütün mobilya sitelerinde ve magazlarında görüyorum. bunlar duvara monte edildiği için çok kullanışlı oluyo .bütün mobilya sitelerinde var. ;)

Back
X