Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon ve Yatak Odası Takımları Sizce Nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dukkk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
21
0
Arkadaşlar merhaba bizde evimize bu salon takımı ve yatak odasını düşünüyoruz sizce nasıl?? Oturma odamız rahat bir model onun fotoğraflarını çekemedim yorumlarınızı bekliyorum. /İstanbul mağazası, inegöl mobilya...

Yemek odası takımını beyaz düşünüyorum ama koltukların ayağı kahverengi beyaz yaparız dediler ama yakılır mi bilmiyorum beyaz da ok çabuk leke oluyor.

Eklentiler

• 1 (2).JPG
    117,1 KB · Görüntüleme: 1.963
  • 1 (3).JPG
    107 KB · Görüntüleme: 866
  • 1 (4).JPG
    111,7 KB · Görüntüleme: 807
  • 1 (5).JPG
    86,8 KB · Görüntüleme: 808
Bence ayakları aynı bırakın eğer koltuklar bu renkte kalacaksa çünkü beyaz çok sırıtır gibi geldi gözüme ayrıca neden beyaz mobilya ya ayaklarının renginden ya da yine açık renk istiyorsanız akçaağaç renklerinden ahşaplardan falan düşünmüyorsunuz daha güzel olur bu koltuk takımına ama dediğim gibi aynı renkler kalacaksa ama farklı mavili pembeli açık kremli falan olsaydı renkleri ayakları beyaz mobilyalarda beyaz olabilirdiYatak odanız sade şık duruyor bu tarzı sevmiyorum çok avangard ağır geliyo bana ama abartılı bir model değil tarzınızsa neden olmasın

Ama bakın bu modelde beyaz yapmışlar çok mu kötü duruyor acaba???

Eklentiler

• karizmakoltuk.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 798
sizce bu yemek takımı ile uyar mı ne dersiniz???

Eklentiler

• 107-1.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 762
  • FloryaYemekOdası.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 818
Şu krem rengi bordo olan koltuk takımı çok hoşmuş. Fiyatını ve nerden aldığınızı öğrenebilir miyim ?

beyaz ayak daha uygun mobilyanın renklerine.
ben de buna benzer turkuaz yeşili ve krem koltuk aldım.
ayaklar beyaz ve hoş duruyor.
yemek odan da beyaz olacak.uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…