• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon ve oturma odamı nasıl dizayn edeyim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mersah22

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
4.170
2.814
373
selam kızlar ev aldık yeni salon ve oturma odamı nasıl dizayn edeyim yardım lütfen
$20121214_150256.webp$20121214_150311.webp$20121225_111624.webp burayı oturma odası yapmak istiyorum daha ferah... balkon yanı 2m genişliğinde masa sıkışık olur. ne yapsam koltuk takımını nasıl yerleştireyim....
perdeleri kruvaze yapmak istiyorum

Son düzenleme:
Masa sıkışık olur diyorsan berjerleri karşılıklı koyarak rahat bir alan yaratabilirsin bence.Odaya da hoş bir hava katıyor.

Masa sıkışık olur diyorsan berjerleri karşılıklı koyarak rahat bir alan yaratabilirsin bence.Odaya da hoş bir hava katıyor.

evet küçük berjer almam lazım 2 m ora çünkü. koltuk tk alsam 4 berjer olacak. köşe de kapatıyo orayı ne yapsam

O girintinin ortasından bir yerden başlasa masa nasıl olur? 120 cm civarında kare masa + karşılıklı iki kişi 2 metreye sığabilir, ama arkalarından kimse geçemez. Dolayısı ile gelen misafir oraya oturtulabilir, ev sahipleri de daha rahat oturup kalkabilecekleri diğer uçta oturabilirler. Masa ile cam arasına da bir kaç çiçek konabilir.

Berjer de olabilir tabi, ama diğer koltuklarda oturanlardan kopuk olurlar, ya da berjerleri iyice öne almanız gerekir diye düşünüyorum.

O girintinin ortasından bir yerden başlasa masa nasıl olur? 120 cm civarında kare masa + karşılıklı iki kişi 2 metreye sığabilir, ama arkalarından kimse geçemez. Dolayısı ile gelen misafir oraya oturtulabilir, ev sahipleri de daha rahat oturup kalkabilecekleri diğer uçta oturabilirler. Masa ile cam arasına da bir kaç çiçek konabilir.

Berjer de olabilir tabi, ama diğer koltuklarda oturanlardan kopuk olurlar, ya da berjerleri iyice öne almanız gerekir diye düşünüyorum.

güzel fikirler vermişsin canım teşekkürler :16:

biraz önce bi arkadaşa tavsiye ettim sanada tavsiye edeyim bendede vardı bu tarz sıkıntı ve araştırırken araştırırken nette bi sayfa buldum öyle denk geldi mobilyasayfasi.com evin ölçülerini veya resimlerini veriyorsun ürün beyeniyorsun onlar sana 3 boyutlu ve üçretsiz cizim yapıyorlar bakıyorsun sanki ürün resimde değilde odanda cok harika cok seker ve özel çlçüde yapıyorlar imalatcı bi firmaymış türkiyenin her yeriyle calışıyorlarmış sanada tavsiye ederim sor görüş istersen ve onların bi modeli var kugu cok harika bir takım çok şeker

Back
X