Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon Takımları, Mutfak Takımları, Şamdanlar, Çerçeveler, Ahşap - Seramik - Polyester Ürünler
dogumgunu, yenidoğan gibi ozel gunler icin süper bir hediye. bebeklere, arkadasiniza, annenize, eşinize, sevgilinize vs. Ozel bir hediye... kullanmak istediginiz resmi gondermeniz yeterli. hediye edeceginiz kisiye gore resimli cerceveyi ve renk secimini de siz yapabiliyorsunuz...
Sitesi derken?
Ben kendim yapiyorum da :)) sitesi yok yani
Eger onceki sayfalarda bahsettigim hammadde sitesini diyosaniz ben yapabilecegim butun hammaddeleri konuya ekledim zaten, burdan begenebilirsiniz..
ayrica begenmenize sevindim :)
alışveriş merkezlerinde mukavvadan, kartondan yapılmış dayanıksız kutulara bi sürü para harcamayın. istediğiniz renkte ve istediğiniz resimlerle süslenebilir dayanıklı ahşap kutuları diğer dayanıksız kutulardan daha ucuza alabilirsiniz...