Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon takımımı almış bulunuyorum kızlar :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yclozl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
2.171
8
0
Ankara
Eki Görüntüle 347736
$valensia-sehpa-zigonlu.webp
$valensia-kol-tk-nicol-krem.webp

Koltuk takımından teklilerden birini çıkın, yemek takımından da gümüşlüğü çıkın kızlar

Bencede gümüşlül almamakla iyi yapmışsın keşke konsolun aynası farklı olsaydı o zaman çok güzel olurdu .koltuklarınla beraber güzel bir kombin olmuş beğendim eğer koltukların teklisinden birini çıkaracaksan diğer tekliyide farklılık olsun diye şu dönen türler varya ondan yaptırsan süper olacak:):)berjermi diyorlar ondan işte sade desenli tekli yapsan hoş olur. şimdiden hayırlı olsun canım .:21:

Bencede gümüşlül almamakla iyi yapmışsın keşke konsolun aynası farklı olsaydı o zaman çok güzel olurdu .koltuklarınla beraber güzel bir kombin olmuş beğendim eğer koltukların teklisinden birini çıkaracaksan diğer tekliyide farklılık olsun diye şu dönen türler varya ondan yaptırsan süper olacak:):)berjermi diyorlar ondan işte sade desenli tekli yapsan hoş olur. şimdiden hayırlı olsun canım .:21:

sağol canım, tavsiyelerin içinde ayrıca teşekkür ederim, dikkate alıcam :)

çok güzelmiş canım eşyalrın bende bu tarz bıseyler bakıyorum nekadara aldınız acaba?

merhaba.. sanırım seninle salonumuz aynı olacak:)) benim de salonumda codorna yemek odası ve valensiya koltuk takımı var.. çok memnunum ben seviyorum salonumu.. umarım sende güle güle kulanrsın canım..hayırlı olsun

merhaba.. sanırım seninle salonumuz aynı olacak:)) benim de salonumda codorna yemek odası ve valensiya koltuk takımı var.. çok memnunum ben seviyorum salonumu.. umarım sende güle güle kulanrsın canım..hayırlı olsun

evet canım blezyanın konusunda söylemiştin, bende çok severek aldım daha ziyade nişanlım beğendi, valensia o kadar içime sindi ki yatak odası takımımda valensia olucak sanırım ama tayin işimiz var daha almadık, gittiğimiz yerden alırız dedim

çok şık çok beğendim (benimde salonum aynı tonlarda olduğundan belkide :1: )
inşallah evindeki fotolarını da görürüz.

Canımmmm bu topiğe kaç kez girdim senin eşyaların olduğunu bilmiyordum...çoookk beğendim...güle güle kullan güle güle eskit tatlım benim.

Allah ağzınızın tadıyla oturmanızı nasip etsin canım.. cok güzel kombinlemişsinnn

Back
X