• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salon takımım da bu...bi bakar mısınız ???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

peridot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
87
0
86
39
Kırklareli
bunu aldık ama koltuk rengi krem değil...canlı renkler tercih ediyoruz o yüzden kumaşın rengini böyle koyu pembe mor arası bi renk olarak değiştirdik...sizce nsl ?
sorularını cvplıyım:
istikbalden aldık
modeli forte
fiyatı da 2600 civarıydı..

resimini koymayı unutmuşum :)

Eklentiler

• $koltk.webp
    $koltk.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 90
canım öncelikle iy günlerde kullan sevdiklerinle.çok hoş ve şık bi koltuk takımı.senin dediğin renkte gayet canlı ve güzel durur eminim.onunda fotosunu koyar mısın canım çekince:1hug:

canım öncelikle iy günlerde kullan sevdiklerinle.çok hoş ve şık bi koltuk takımı.senin dediğin renkte gayet canlı ve güzel durur eminim.onunda fotosunu koyar mısın canım çekince:1hug:

2 buçuk ay sonra kısmetse evlenicez , yavaş yavaş evi yerleştirmeye başlıcaz yakında..
eşyalar kurulduktan sonra koyarım resimlerini tabii ki neden olmasın..

Son düzenleme:
2 buçuk ay sonra kısmetse evlenicez , yavaş yavaş evi yerleştirmeye başlıcaz yakında..
eşyalar kurulduktan sonra koyarım resimlerini tabii ki neden olmasın..

tamam canım sabırla bekliyorum.demek 2.buçuk ay sonra evleniyorsun bende 4 ekimde evleniyorum.son 1 ay var.bende resimlerimi paylaşırım seninle.nereye gelin gidiyorsun tatlım

Canım çok şık bir model.. Renkleri umarım bu modelde güzel durur. Bence bu renkte harikaymış ama zevk meselesi tabii.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :nazar:

güle güle kullann güzelmişşşş
bahsettğin renkte güzel durar sanırım onuda fotosunu görsek olurdu
çekince eklersin bakarız canım

aa bizim evdeki koltuk takımının aynısı:D rengi bile:D çok gzl canım güle güle kullan...

ay ay ayy gule kullanın cnm. Ben pembe delisi oldugum için eminim pembelisi daha iyi olacaktır. Onuda görmek için sabırsızlanıyorum amaaaaaaazemuszemus

Yeni nesil bu tarz koltukları tercih ediyor bence çok şık güle güle kullanalkisalkisalkis bende deriyi seviyorum ama annemin kenarlarının dersi ile çok sorun yaşadığımız için kendi evime almadım:umursamaz: ama çok şık duruyor

Back
X