• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon takımı....

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Kızlar salon takımıma bakın bakalım beğenecekmisiniz???

Eki Görüntüle 305892 Eki Görüntüle 305896 Eki Görüntüle 305894 Eki Görüntüle 305895 Eki Görüntüle 305897 Eki Görüntüle 305898 Eki Görüntüle 305899

birde bu örtülerin nasıl ütülendiğini falan bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.. sadece kat izleri yok olsun o bile yeterli..

Eki Görüntüle 305903

birde bu yorganı kullanan varsa memnunmu , sıcak tutuyormu, önerilerini yada şikayetini yazarsa memnun olurum.. açıp deneyemiyoruzda çeyize konulacağı için eğer iyi ise 2-3 tane daha almayı düşünüyor annem...

Eki Görüntüle 305903

birde bu yorganı kullanan varsa memnunmu , sıcak tutuyormu, önerilerini yada şikayetini yazarsa memnun olurum.. açıp deneyemiyoruzda çeyize konulacağı için eğer iyi ise 2-3 tane daha almayı düşünüyor annem...[/QUOTE]

örtülerin çok güzelmiş güle güle kullan inş..:nazar: ben kullanıyorum ama çok kış olduğunda yün yorgan kullanıyorum. bana çok sıcak tutmuyomuş gibi geliyor. ama ben sıcağı severim tabi. :17:

ben çok beğendim canım güle güle kullan :16::16::16:

çok teşekkürler :38:

Eki Görüntüle 305903

birde bu yorganı kullanan varsa memnunmu , sıcak tutuyormu, önerilerini yada şikayetini yazarsa memnun olurum.. açıp deneyemiyoruzda çeyize konulacağı için eğer iyi ise 2-3 tane daha almayı düşünüyor annem...

örtülerin çok güzelmiş güle güle kullan inş..:nazar: ben kullanıyorum ama çok kış olduğunda yün yorgan kullanıyorum. bana çok sıcak tutmuyomuş gibi geliyor. ama ben sıcağı severim tabi. :17:[/QUOTE]

Teşekkür ederim.. Yorgan hakkında bir kaç yorum daha gelsin bakalım ona göre değerlendirme yaparım olmadı bi tane daha bunlardan alırım 2 tanede yün diktiririm.. Bu arada bende çok sıcağı severim benim şu anda kullandığım yorgan yün yorgan gerçi biraz fazla ağır uyurken sanki üstümde biri yatıyormuş gibi hisseediyorum :1: ama çoook sıcak tutuyor çok güzel.. olmadı dediğim gibi yün diktiririm 2 tane..

ben elyaf yorgan kullanıyorum sıcak tutuyo .birde salon takımı nasıl ütülenir demişsin ben ılık suya biraz yumuşatıcı koyup ıslatıyorum bi saat kadar duruluyorum sonra kurutup tersinden ütülüyorum güle güle kullan çok şık hepsi

ben elyaf yorgan kullanıyorum sıcak tutuyo .birde salon takımı nasıl ütülenir demişsin ben ılık suya biraz yumuşatıcı koyup ıslatıyorum bi saat kadar duruluyorum sonra kurutup tersinden ütülüyorum güle güle kullan çok şık hepsi

çok teşekkür ederim.. tersinden ütüleyince o boncuklar zarar görmüyor değilmi?? erime vs olayı yani..

Back