Salon takımı tamam ama ya perde?

RedRidingHood

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
410
272
133

Arkadaşlar salon takımı için bu modelde karar kaldım ama ben 3lünün birisini krem diğer 3lü ve berjerleri pudra yaptırıcam. Kırlent ve yastıklarda krem pudra arasında 3 farklı renk ve desende olacak. Perde konusunda bana fikir verebilirmisiniz? Kullanan arkadaşlar varsa yada aklına gelen renk kombinleri olanlar.

Güle güle kullan canım Allah içine sindirsin:) Benim kuzenimin de böyle klasik bir takımı var. O güneşliklerini stor almıştı uçlarına da şu taşlı olaylardan yaptırabilirsin klasik bir takım olduğu için güzel olur. Bir de tam markasını bilmiyorum ama benzerini netten bakıp eklemeye çalışacağım mor pencerinin yarısını kaplayan böyle ipli perdeler var kenarda toplanıyor son derece de havalı durmuş onun evinde gördüğüm kadarıyla resimlerini bulabilirsem ekleyeceğim. Kolay gelsin:))

seçtiğiniz takımı çok beğendim, tam sevdiğim renklerdir pudra ve krem. benim de klasik bi salonum var, krem renginde.aralarında pudra rengi de var.
perde olarak brilliantın fransız dantelli modellerinden seçtim. yarım mekanizmalı yaptırdım,sahne modeli diyorlar sanırım. her gelen soruyor, çok beğenildi.
ayrıca arkadaşın da dediği gibi english home da çok güzel modeller var bence de.
bir pierre cardinin yeni tülleri çok hoş, tam neo klasik salonlar için.
güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…