Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon Takımı: Hangisini Tercih ederdiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Hangisi Favoriniz Olurdu?

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .

tweety1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
244
0
46
Tekirdağ
Kızlar ben misafir odası ayrı oturma odası ayrı yapmak istemıyorum, salonumu zevkıme göre döşeyip orda oturmak istiyorum,

Aşağıdakilerden hangileri sizce kullanışlı, kumaş renkgi isteğime bağlı değişebiliyormuş, modeller konusunda fikriniz?

$1-Carina.webp

$2-Carolina.webp

$3-Comfort.webp

$4-Lucıda.webp

$5-Pearl.webp

$6-Idea.webp

$7-Delta.webp

$8-Cadorna.webp

Eki Görüntüle 392564

Sizce?

Valla gözüme en güzel görüneni 3. sıradaki oldu, yanına da 4.nün tekli dönen koltuklarından al bence :1:

bence 6 cunku kenaralrı çok kalın değil renkler guzel çok resmı değil çok salakş değil

tam orta tip bi model :) ve rengı de gayet guzel ben oslam 6 yı secerdım :)

Kullanım açısından rahatlık havası veren bence 5,8 ve 9 numara gayet güzel ve kullanışlı duruyor

Beyaz klasık yemek odasıyla kullanacağım 6 ya bir daha bakacağım daha ayrıntılı, teşekkürler kızlar

3 ve 6 bence..3 biraz daha günlük ,ama 6 daha hoşş benimde kafamda öyle bir model ve renk oldugu için tam oturdu :1:
ilerde olacak yuvama düşünebilirim :43:

Kullanışlılık açısından değerlendirmen en önemlisi,
Buna göre,
Eğer başka oturma odan olmayacaksa,bunlar tek misafir ağırlama yerin olacak,
Bu yüzden Üçlüsü-İkilisi vE iki teklisi olan fazla oturma guruplarını tercih etmelisin bence,
Bir de çok geniş teklisi olan takımlar yerine daha küçük formda iki teklisi olan koltukları tercih etmeni tavsiye ederim..
Yani sadece renk ve desen açısından değil,oturma yeri sayısı,genişlik ve ebatları açısından da değerlendir derim..

Kullanışlılık açısından değerlendirmen en önemlisi,
Buna göre,
Eğer başka oturma odan olmayacaksa,bunlar tek misafir ağırlama yerin olacak,
Bu yüzden Üçlüsü-İkilisi vE iki teklisi olan fazla oturma guruplarını tercih etmelisin bence,
Bir de çok geniş teklisi olan takımlar yerine daha küçük formda iki teklisi olan koltukları tercih etmeni tavsiye ederim..
Yani sadece renk ve desen açısından değil,oturma yeri sayısı,genişlik ve ebatları açısından da değerlendir derim..

Teşekkür ederım aynen bu açıdan bakıyorum bende, bu yüzden açılabılır silinebılır kullanışlı olanları filtreleyıp açılmayan ve sadece görselde güzel olanları elıyorum,

Yemek Odası ve Yatak Odasında görsellıgın acısını cıkarmayı düşünüyorum :)

Karar vermek çok zor çok güzel şeyler var, ama hem kullanışlı hem görsel olmalı, bakalım bulucaz inşallah

canım salonunun büyüklüğü önemli çünkü bunların hepsi hantal takımlar ve dar bi alana sığmaz...ben model olarak en çok 9u beğendim altının temizlenmesi de diğerlerine nazaran kolay geldi.8 biraz klasik 7 çok klasik..2 ve 5 de fena deil..4teki tekli dönerli koltuklar da çok ofis havasında geldi bide metal kısımlılar bana çok soğuk geliyor ve paslanma ihtimalini de düşün derim.3ün tekli koltukları da hoşuma gtmedi çok kaplama gibi duruyor.. anneme de sordum en çok 9u begendi.ama mor renk tercihin olmayabilir başka rengi yok mu?

Son düzenleme:
canım 4 yada 9 diyorum ben :34:

Sağol canımmm streslı ve heyecanlıyım ama yine de mutluyum ya güzel şeyler miş bu kararsızlık bile yanı :)

canım salonunun büyüklüğü önemli çünkü bunların hepsi hantal takımlar ve dar bi alana sığmaz...ben model olarak en çok 9u beğendim altının temizlenmesi de diğerlerine nazaran kolay geldi.7 çok klasik..2 ve 8 de fana deil..tekli dönerli koltuklar da çok ofis havasında geldi bide metal kısımlılar bana çok soğuk geliyor ve paslanma ihtimalini de düşün derim.anneme de sordum en çok 9u begendi.ama mor renk tercihin olmayabilir başka rengi yok mu?

Yatak odam ve mutfagım çok buyuk olamayacak ama salonum geniş oldukça canım, diğer bir renk seçeneği şunlar 9 numarada.

Eki Görüntüle 394944

$fortin-klt-tkm-fume3.webp

Eki Görüntüle 394942

Back
X