eylülcüğüm yine bir değişiklik yapmışsın.ama süper olmuş.hem pencereye,hem koltuklara çok uymuş.
sıradaki yeniliğini şimdiden bekliyorum.:))
ben de yakında değişime uğrayanları paylaşacağım.

sıradaki yeniliği söyliyim canım ,yatak odama gardrop yaptırıyorum ,gönme olacaktı ama son anda vazgeçtim ,kare bir bölüm var yatak odamda ,oarayı boydan boya dolap yaptırayım dedim giyinme odası gibi ,ama sonrasını düşündüm ,ya bu odam yatak odası olarak kalmassa ,ilerde sıkılırsam bakarsın oturma odası yaparsam gönme dolabın ne işi var dedim ,değişikliği sevdiğimden her an ne yapacağım belli olmaz benim

kararımı normal dolaptan yana verdim ,bayramdan sonraya bitecekmiş bakalım o zaman paylaşırım
senin değişimleri de merakla bekliyorum ,biliyorsun seni takip etmeyi seviyorum
Eylül HAnım ,veridğiniz linkden evinizi gördüm çok hzurulu ve güzel bir eviniz var :) Allahım ağız tadınızı bozmasın. İyi günlerde oturun. Beni rahatlattınız yazdıklarınızla :) Biraz değişime açık olmalıyım dimi :) yaşayarak göreceğiz :) Peki stor perdeyi çıkarmak zormu ? Ve takmak nasıl kolaymı ? Kullanan kişilere sormak en iyisi perdeciye kalsa zebralar storları süpür yeter toz tutmuyorlar diyorlar

Bu arada evet mutfak storunuz çok yakışmış mutfağınıza :) benim mutfağımda boydan boya cam olacak

nasıl perde yada tül olur acaba
çok çok teşekkürler canım ,beğenmene sevindim ..
perdecilerin dediği bir nevi doğru aslında ,çünkü bu storlar kumaş gibi bişey değil ,sert sanki karton gibi ,yani öyle aman aman kirlenmiyor ,ben açıkça söylemeliyim ki ,çıkarmadan siliyorum

yani mutfakta kullandığımız süngerden köpürtüp üstten silip ,ıslak bez ile duruluyorum ,sonra kendi kuruyor camda ,ama çıkartmakta zor değil ,zaten asıl aparatları kornişte vidalı ,sen sadece o korniş apartından storu elinle söküyorsun ,yani ekstra bie malzemeye ihtiyacın yok ..
tabi ya değişime açık olmalı insan ,mesela sen benim evimi gördün ,onun üzerine ben çocuk odamı ,yemek odamı değiştirdim ,yatak odası tüllerimi değiştirdim ,banyomu değiştirdim ,hepsinin resimleri var burda ..ben değişimi severim ,sizde cesaretli olun ,inanın ben çok titizim ,ama hiç temizliğini sorun etmiyorum ..