salon perdelerimi değiştirdim ESKİ -YENİ

Caninuss cum 4 kapaklı bir tane ,birde 2 kapaklı bi tane yaptırdım,içini istediğim gibi raf ve askıların yerlerini filan ben belirledim ,gelince mutlaka koyucam zaten

kendi evimize geçince ilk işim salonumun tüllerini değiştirmek olmuştu çünkü salonun camları yere kadar ve kravuze kesinlikle salona çok yakışıyor.........sizin tülün değişimi de harika olmuş canımm bayıldım çok daha ferah duruyor... güle güle kullanınn:nazar::nazar:

çok sağol canımmmmm :16::16::16:

yenisi daha bir şık olmuş çok beğendim güle güle kullanın

Tatlim benim aklimdanda boyle bi fikir geldi oturma odam icin maliyeti ne oldu acaba birde aldifin perdeciyemi yaptirdin??

Tatlim benim aklimdanda boyle bi fikir geldi oturma odam icin maliyeti ne oldu acaba birde aldifin perdeciyemi yaptirdin??

canım elimde tülüm vardı ,düz haldeydi ,eski salonum için yaptırmıştım ,bu salonada uydu ama cam fransız olunca hoş dursun istedim .
farklı bir perdeciye yaptırdım
tülü bendendi sadece ..
ölçünü alıyorsun öncelikle tavandan yere ,birde soldan sağa ,sonra tülcüye gidip tülün varsa veriyorsun kruvaze istiyorum diyorsun ,ölçünü veriyorsun
,sadece mekanizma parası alıyorlar ben mekanizmaya bu tül için 100 tl verdim altına da stor perde yaptırdım toplam 280 tl tuttu ,
oturma odama da tülü benden mekanizma taktırmıştım o 80 tl tutmuştu ..

Back
X