salon perdelerimi değiştirdim ESKİ -YENİ

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
bu eski tülüm

$DSCF2430.webp

eski tülümü perdeciye verdim ,kruvaze yaptırdım ve mekanizma taktırdım ,altına da stor yaptırdım ,yeni hali işte böyle oldu ..

bunlar gece çekildi

$DSCF3345.webp $DSCF3351.webp

$DSCF3357.webp $DSCF3362.webp

bunu da gündüz çektim

$DSCF3365.webp

umarım beğenirsiniz ,benim hoşuma gitti ,sanki ortalık açıldı gibi ,aynı zamanda da şıklık kattı biraz ..:nazar::nazar::nazar:

bu eski tülüm

Eki Görüntüle 816556

eski tülümü perdeciye verdim ,kruvaze yaptırdım ve mekanizma taktırdım ,altına da stor yaptırdım ,yeni hali işte böyle oldu ..

bunlar gece çekildi

Eki Görüntüle 816557 Eki Görüntüle 816558

Eki Görüntüle 816559 Eki Görüntüle 816560

bunu da gündüz çektim

Eki Görüntüle 816561

umarım beğenirsiniz ,benim hoşuma gitti ,sanki ortalık açıldı gibi ,aynı zamanda da şıklık kattı biraz ..:nazar::nazar::nazar:

Guzel olmus isil isil.maliyeti ne kadar tuttu

Bayıldım perdelerine.. Annemden dolayı bir yanımda klasiği çok sever.. Salonun ayrı bi güzel.. Güzel günlerde oturun.. :16::16::nazar:

Bayıldım perdelerine.. Annemden dolayı bir yanımda klasiği çok sever.. Salonun ayrı bi güzel.. Güzel günlerde oturun.. :16::16::nazar:

sağol canım ,senin salonun yanında bu ne ki allah aşkına ,bakma benim içim annen gibi hep klasik ,eskidik biz artık ,yaşlandık ,sizin gibi yeni gelinlere yetişemeyiz ,bizde böyle klasik takılıyoruz :34::34:

çok güzel olmuş...çok beğendim.sizin evinizin fotoğraflarına bakmıştım genel olarak çok hoş zaten..evinizi çok sevdiğiniz o kadar belli ki evin her yerine yansıtmışsınız..güle güle oturun..

çok güzel olmuş...çok beğendim.sizin evinizin fotoğraflarına bakmıştım genel olarak çok hoş zaten..evinizi çok sevdiğiniz o kadar belli ki evin her yerine yansıtmışsınız..güle güle oturun..

evim küçücük minicik ama ben çok seviyorum gerçekten ,çok teşekkür ederim güzle yorumların için..

uygun dizayn edildiyse eğer ben küçük evleri daha çok seviyorum..benim evim mesela 190 m2..salonumdan bi işe yaramayan yemek odası takımımı uçurmak istiyorum ama bu seferde salon bomboş kalacak..mecburen duruyorlar boş boş..birde siyah renk tam ömür törpüsü..küçük ama fonksiyonel az eşyalı bir evi tercih ederdim..

uygun dizayn edildiyse eğer ben küçük evleri daha çok seviyorum..benim evim mesela 190 m2..salonumdan bi işe yaramayan yemek odası takımımı uçurmak istiyorum ama bu seferde salon bomboş kalacak..mecburen duruyorlar boş boş..birde siyah renk tam ömür törpüsü..küçük ama fonksiyonel az eşyalı bir evi tercih ederdim..

işte büyük salonda da dediğin gibi mobilya olmak zorunda yoksa boş boş geliyor insanın gözüne ,ben mobilya sevmiyorum hiç ,zaten olanı da anneme ve kayınvalideme verdim ,az eşya çok zaman :9: koyu renkten de çok sıkılmıştım artık aynen ömür törpüsü ,neyseki ben kurtuldum ,sende umarım kurtulur ,gönlüne göre eşya alırsın

evim 170 m2 ama dubleks ,yani alt katı yaşam alanı olarak düşünürsek 120 m2 kalıyor bize üst katlar yatak odası ,alt katda işte küçücük ama seviyorum ben evimi ..:16::16:

Sağolun kızlar,güzel yorumlarınız için teşekkür ederim,
eylülcüm benim evimi sordun arkadaşın evini mi,benimkini sorduysan yine aynı sayfada ,7 yıllık eşayalarım ama huzurlu evim başlıkı konu,cepten girdim şimdi link veremedim canım

çok güzel olmuş ya çok beğendim. perde ve stor tam olarak ne renk öğrenebilir miyim ?

tüllerin hoş olmuş , ama ben daha çok koltuk takımının kumaşını ve modelini beğendim ,fazla kir belli etmiyordur umarım? bende değiştirmek istiyorum ,açık renk düşünüyorum,siyah aldığıma binlerce kez pişmanım ,günlük temizlik istiyor kıl düşse belli oluyor ,eve gelen misafirin kepeği var mı yok mu anlaşılıyor ,enson komple evin temizliğini eşime yaptırdım bana hak verdi ,evime döndüğüm zaman herşeyi elden geçireceğim siyahtan ruhum daraldı,kimseye tavsiye etmem...........

çok güzel olmuş ya çok beğendim. perde ve stor tam olarak ne renk öğrenebilir miyim ?

kırık beyaz canım ikiside ,stor güneş geçirmez olandan,bu odaya çok güneş geldiği için öyle yaptırdım,beğenmene sevindim
tüllerin hoş olmuş , ama ben daha çok koltuk takımının kumaşını ve modelini beğendim ,fazla kir belli etmiyordur umarım? bende değiştirmek istiyorum ,açık renk düşünüyorum,siyah aldığıma binlerce kez pişmanım ,günlük temizlik istiyor kıl düşse belli oluyor ,eve gelen misafirin kepeği var mı yok mu anlaşılıyor ,enson komple evin temizliğini eşime yaptırdım bana hak verdi ,evime döndüğüm zaman herşeyi elden geçireceğim siyahtan ruhum daraldı,kimseye tavsiye etmem...........

canım bu koltuklar 8 yıllık,çok memnunum ,minderleri çıkıp yıkanabiliyor 3 ayda bir de sidiriyorum,evet kir belli etmiyor ,dökülen bişey olursa silince çıkıyor.beğenmene sevindim.

güzel olmuş ama kruvazenin modası geçiyor artık...her evde göre göre sıkıldım ben...
açıkçası ben herkeste olan şeyi pek istemem kendi evimde, o yüzden yeni perde yaptıracak olsam kruvaze yaptırmam...
yanlış anlamayın güzel olmuş ama göze çok alışkın geliyor...

Back
X