salon perdelerim için yardım eder misiniz?

Bende perdelerimi yeni yaptırdım ve çok araştırdım malesef perdecilerin hiç bir fikri yok, tasarım yapmıyorlar. Benim salonumdada bir tane iki kanat fransız cam, 2 tane yarım cam ve yarım camın bir tanesinin sağında ve solunda balkon kapısı genişliğinde fransız cam var. İki kanat olan fransız camıma sakallı tülden kravuze, diğerleride aynı tülden yere sıfır yaptırdım ve güzel oldu...

güle güle iyi günlerde kullan. ben hala araştırıyorum. gerçi biraz netleşti gibi ama birkaç hafta daha zamanım var o zamana kadar fikir edinmek istiyorum.

Bu sezon modası olan sakallı tülleri öneririm hem çok güzel hemde evi çok zengin gösteriyo..Kırık beyaz seçerseniz çokta hoş durur..Bence uzun olsun ama yerleri süpürmesin.Küçük camasa katlamalı yada monte yapılan perdelerden kullanabilirsiniz

sakallı tüllerin temizliğinden çekiniyorum açıkçası..

bende bu düşüncedeyim.Benim salonumda da fıransız balkon var ve bide balkon kapısı balkon kapısının camı yarıya kadar olduğundan bi uyumsuzluk bende de var:) koltuklarım düz kahve ve tv ünitem var senin belirttiğin gibi.Tv ünitesi bence odaya hem derli toplu hemde ferah ve modern bir hava katıyor.Kim bulup vitrin yerine getirdiyse Allah razı olsun:) Bu nedenle senin odana alacağın perdenin de konsepte uygun sade ve şık olması gerekiyor..Kirada olduğumuzdan benim yere kadar sade bir tülüm var ama sürekli bu evde kalacağımı bilsem bende pamuk helva'nın dediği gibi katlamalı tül yaptırırdım.İstediğinde tülün boyuntunu kısaltıp uzatabiliyorsun ve iki şekilde de şık durduğuna inanıyorum.

evet perde ve fon fon üst üste birlikte diil ayrı ayrı perdelerin altında stor var buradan mağaza ismi yazılıyormu bilmiyorum istanbulda hemen heryerde var E....Homme varya ev tekstili mağazası orada yaptırdım perdeleri süper bi bak fiyatlarıda çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…