• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salon perdelerim için yardım eder misiniz?

edcicek

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
80
0
296
Rize
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. çok güzel bir site ve herkesin birbirinden değerli görüşleri var. salon perdelerim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. yaklaşık 1 ay sonra yeni evime taşınacağım, en kararsız kaldığım yer salon perdeleri. salonumda yere kadar bir fransız cam bir de yarım cam bulunuyor. her iki cama nasıl bir perde yaptırmalıyım. bu arada koltuklarım düz kahve, yastıkları krem kahve desenli modern koltuk takımı. tv ünitesi ve yemek masası koltuklarla uyumlu krem ve ceviz. acil yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

öncelikle güzel günlerde oturursunuz inşaAllah..
fransız balkon camlara, yine cam boyunda uzun tüller çok yakışıyor bence..
yerinizde olsam; kısa olan camıma katlamalı tül yaptırır, diğerine de aynı tülden; pileli ve yerden bir iki parmak yüksek olacak şekilde diktirirdim.. sağlıkla, huzurla kullanın inşaAllah..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünüyordum ancak kararsızdım. Büyük ihtimal dediğiniz gibi yaptıracağım. Hoşçakalın...:3:

Artık kısa perdelerin pek modası kalmadı, tabiiki uzun derim..
fakat ev kaloriferliyse yada ilerde doğalgaz döşetmeyi düşünüyorsanız,
uzun değil, kısa perde düşünmek durumundasınız,
katlamalı perdeler fonla birlikte hoş duruyor,
yada ortadan kesilip yanlardan toplanmış,
ortası yine saçaklı kısa perde şeklinde olan perdelerde güzel....

ev petekli olsada uzun kullanabilirsin aslında ben kışın peteğin arkasına perdeyi koyuyorumpeterkler duvara ortaya yakın biryerden monteli olduğunda perdelerim peteğin arkasına buruşmadan giriyor .

ama şeyde yapabilirsin bu iki yapraklı perdeler var bir tarafında parmak boyunda saçalraı oluyor o perdelerden yaptırırsan iki yandan perdeyi toplarsan hem görüntüsüğ çok hoş oluyor saçaklarıyla filan hemde peteğini açıkta bırakıyor artı boydan olan camında o perdeler gayat yakışır güneşlik olarak
katlamalı olanlardan yaparsın

ev petekli olsada uzun kullanabilirsin aslında ben kışın peteğin arkasına perdeyi koyuyorumpeterkler duvara ortaya yakın biryerden monteli olduğunda perdelerim peteğin arkasına buruşmadan giriyor .

ama şeyde yapabilirsin bu iki yapraklı perdeler var bir tarafında parmak boyunda saçalraı oluyor o perdelerden yaptırırsan iki yandan perdeyi toplarsan hem görüntüsüğ çok hoş oluyor saçaklarıyla filan hemde peteğini açıkta bırakıyor artı boydan olan camında o perdeler gayat yakışır güneşlik olarak
katlamalı olanlardan yaparsın

pek anlayamadım nasıl birşey olduğunu. biraz daha açıklayabilir misiniz. merak ettim doğrusu. şimdiden teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Artık kısa perdelerin pek modası kalmadı, tabiiki uzun derim..
fakat ev kaloriferliyse yada ilerde doğalgaz döşetmeyi düşünüyorsanız,
uzun değil, kısa perde düşünmek durumundasınız,
katlamalı perdeler fonla birlikte hoş duruyor,
yada ortadan kesilip yanlardan toplanmış,
ortası yine saçaklı kısa perde şeklinde olan perdelerde güzel....

çok teşekkür ederim. fikirlerinizi düşünücem çünkü az zamanım kal:46:dı...

Boncuk ve sim detaylı kahve bi ip perde şık durur diye düşünüyorum canım, onun altındanda stor krem kahve karışımı kumaşı olan bir güneşlikle tamamlayabilirsin :34:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım. çok güzel bir site ve herkesin birbirinden değerli görüşleri var. salon perdelerim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. yaklaşık 1 ay sonra yeni evime taşınacağım, en kararsız kaldığım yer salon perdeleri. salonumda yere kadar bir fransız cam bir de yarım cam bulunuyor. her iki cama nasıl bir perde yaptırmalıyım. bu arada koltuklarım düz kahve, yastıkları krem kahve desenli modern koltuk takımı. tv ünitesi ve yemek masası koltuklarla uyumlu krem ve ceviz. acil yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

camların yere akdar uzun oldugu için uzun tül yaptır ama istenildiği zaman ipleri çeklip kruvaze yapılabilsin.. şu resimdeki gibi :

images

hem uzun yaparın akşam olunca dışarıdan görünmesin diye altındaki stor oalcak tabii .. stor olunca yere kadar uzatır her zaman kruvaze şeklindede kalabilir..

örnek resim :
812.jpg

Son düzenleme:
Boncuk ve sim detaylı kahve bi ip perde şık durur diye düşünüyorum canım, onun altındanda stor krem kahve karışımı kumaşı olan bir güneşlikle tamamlayabilirsin :34:

ip perdeyi ben de çok beğeniyorum ama kısa camın altında radyatör var o yüzden oraya uzun perde kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. kısa camda kullanacağım tülün katlamalı olması gerek. aynı tülden fransız camda da kullanmalıyım. ip perdeden yanlarda kanat düşünüyorum. acaba nasıl olur bilemiyorum.

ip perdeyi ben de çok beğeniyorum ama kısa camın altında radyatör var o yüzden oraya uzun perde kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. kısa camda kullanacağım tülün katlamalı olması gerek. aynı tülden fransız camda da kullanmalıyım. ip perdeden yanlarda kanat düşünüyorum. acaba nasıl olur bilemiyorum.

Senin fikrinde gayet güzel canım yine kahve krem detaylı bir katlamalı tül yanlardanda ip perde çok şık durabilir :97:

camların yere akdar uzun oldugu için uzun tül yaptır ama istenildiği zaman ipleri çeklip kruvaze yapılabilsin.. şu resimdeki gibi :

images

hem uzun yaparın akşam olunca dışarıdan görünmesin diye altındaki stor oalcak tabii .. stor olunca yere kadar uzatır her zaman kruvaze şeklindede kalabilir..

örnek resim :
812.jpg

çok hoşmuşlar gerçekten. özellikle 2.resimdekine bayıldım. çook teşekkür ederim.:3:

canım merhaba bende yeni katıldım sana tavsiyem kravize perde cok şık durur bende yeni evime bir ay icersinde taşınıyorum hatta bugün perdecideydim aynı şekil salon perdem kravize olcak iki fransız ve bir kısa camım var yardımcı olduysam sevinirim

canım merhaba bende yeni katıldım sana tavsiyem kravize perde cok şık durur bende yeni evime bir ay icersinde taşınıyorum hatta bugün perdecideydim aynı şekil salon perdem kravize olcak iki fransız ve bir kısa camım var yardımcı olduysam sevinirim

yeni evinde güle güle oturursun inşallah... benim alt komşum fransız cama krovöze tül yaptırmış ama çok demode durmuş. ben daha modern tarzda bir tül istiyorum ama açıkçası çok da hoşuma giden bir tül perde göremedim. o yüzden sizlere danışıyorum. değerli bilgilerin için çok teşekkür ederim. tüllerin takılınca beni bilgilendirir misin. hoşçakal.:3:

japon perde modern ve şık olur diye düşünüyorum

Japon perdeyi ben de düşündüm ama yaşadığım şehirde pek kullanılmadığı için perdecilerde bulunduğunu pek sanmıyorum. kesinlikle benim de düşündüğüm japon perdeydi. öneriniz için teşekkürler ama yine de perdecilerde araştıracağım.

Back