• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salon perdeleri için önerilere ihtiyacım var!!!

emirsare

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
7
0
16
İstanbul
merhaba kızlar...biz yeni ev aldık fakat dekorasyon anlamında acaip yardıma ihtiyacım var...pek anlamıyorum ben bu işten:)salon perdeleri tek taraflı kruvaze yaptırdım ama duvarlar çok boş kaldı sanki...perdeci kruvazeye fon perde gerekmez dedi ama boş kaldı...fon perde mi alsam ya da boşluklara tablo ya da dekoratif raf,ayna vb. falan mı yapsam? $2012-11-06-286_1.webp

pek hoş durmamış açıkcası neden 2li yaptırmadın boydan boya annemin 2li kenarlarında inci ortasındada 1 tane büyük aksesuarlardan taktılar çok şık duruyo..

salonda iki tane cam var iki duvarda bir tane olsa öyle yaptırırdım ama iki duvarda da çift taraflı boğar gibi geldi... bi de ben klasik şeylerden pek hoşlanmıyorum biraz spor dursun istedim ama böyle boş kaldı ne yapsam acaba?..

canım benimde senin ki gibi . konu açtım resim koydum bak istersen. bende cama perde yaptırdım yanlarına da fon. tabi boşluklar kaldı., ben fonları kaldırmayı düşünüyorum koyu aldım çünkü çok boğdu. bence saat . tablo ve ayna ekle boşluklara iki tarafta perde olunca salon küçülüyor. fon alırım dersen mutlaka açık renk al. salonum ve perdelerim yardım konum orda resimler var bakabilirsin.:72:

be bu perdelerı hıc begenmıyorum ya :S

keşke tüm odanın resmini koysaydın böyle pek belli değil ama fon da yaptırsan pek olmaz bence aynı tülden zaman geçmeden bi kanat daha yaptır o zaman çok şık oluyor bir de ortasına madalyon al bence..
resim150.jpg

kruvaze de fon şöyle oluyor..
resim149.jpg

resim163-520x371.jpg

ama bence fonsuz güzel tek değil de 2 kanat olursa hoş olur..

canım benimde senin ki gibi . konu açtım resim koydum bak istersen. bende cama perde yaptırdım yanlarına da fon. tabi boşluklar kaldı., ben fonları kaldırmayı düşünüyorum koyu aldım çünkü çok boğdu. bence saat . tablo ve ayna ekle boşluklara iki tarafta perde olunca salon küçülüyor. fon alırım dersen mutlaka açık renk al. salonum ve perdelerim yardım konum orda resimler var bakabilirsin.:72:

gördüm canım resimleri gayet güzel bence...sanırım ben de fon yaptırsam sorun çözülecek.ben de senin gibi boydan boya perde sevmiyorum cama göre yanlarda da fon daha şık ve modern duruyo...boydan boya perde hem çok klasik duruyo hem de odayı boğuyor...

bence ya fon yaptırın yada 2 li kravuze perde kullanın böyle çok boş kalmış tablo ve saat bence hoş olmayacaktır.

benim salonumda çift taraflı benim salon perdem çift taraflı kravuze görenler çok beğeniyor size örnek olabilir diye resim ekledim

Eklentiler

• $046.webp
    $046.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 684
  • $045.webp
    $045.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 683
keşke tüm odanın resmini koysaydın böyle pek belli değil ama fon da yaptırsan pek olmaz bence aynı tülden zaman geçmeden bi kanat daha yaptır o zaman çok şık oluyor bir de ortasına madalyon al bence..
resim150.jpg

kruvaze de fon şöyle oluyor..
resim149.jpg

resim163-520x371.jpg

ama bence fonsuz güzel tek değil de 2 kanat olursa hoş olur..

bence de bu şekil 2 kanat yaptır canım, fon düşünme

yukarıdaki gibi daha güzel

bu bu ornek resımler duvardan duvara sızınkı sadece camda

evet sadece camda ama birer kanat daha yaptırırsam duvardan duvara olacak.ama ben duvardan duvara pek sevmiyorum.o yüzden birer taraflarına fon yaptırsam diyorum resimdeki gibi meselaEki Görüntüle 547326
BENCE butarz perdeler kanat yakısmıyor bırde ben salonumun resmını ekleyım yanı hem salon hem oturma odası ama benım perdem klasık duz perde sakallı cok guzel desenı ancak resımlerde bellı olmuyor cok natural durduguna karar verınce kanat yaptırmadım

DSC03772.JPG

get_thumb.php

uygun renk bi fonla bu şekilde olabilir ama bana sorarsan japon fon derim şu desenler olsa ortadaki yastıklara da uyar...
japon_perde_17.jpg

bence gayet güzel 2 taraflı yaparsanız salonun uyumunu bozarsınız.ya panel spor bi fon ya da boş kalan duvarlara aksesuarla tamamlayın ama çift taraflı yaptırmayın bence çok klasikleştirir ve anlamsız olur sonuçta camlarınız küçük o kadar büyük perde abes kaçar

Back
X